pátek 26. dubna 2024

Kdyby v NASA a Kosmodromu pracovali plochozemci, tak do dnes nejsme ve vesmíru a nemáme důkaz kulaté země.

Nedávno jsem se zapojil do debaty ve skupině plochozemců. Tedy, zasmál jsem se a každopádně jsem se nedozvěděl jediné vysvětlení, proč je země placatá a proč nemůže být kulatá a proč nemůže fungovat vesmír jak funguje a my nemůžeme létat do vesmíru a ani tam nic posílat. Když jsem četl vysvětlení proč nemůže v kosmu fungovat motor rakety, a vůbec všechno co tam posíláme. Tak si říkám, že kdyby v NASA a na Kosmodromu pracovali jen tyhle lidi, tak je pravda že do dnes nejsme na oběžné dráze, na měsíci a naše přístroje na jiných planetách a kolem planet. 
Tyhle lidi by to nikdy nezvládli a očividně to nejsou schopni pochopit a je zbytečné jim to vysvětlovat. Jejich pokusy by končili jen výstřelem do kosmu a volným pádem, nebo kdyby dokázali vystřelit tak vysoko, že by překročili hranici zemské atmosféry a kosmu, tak by tam ty jejich přístroje vydrželi obíhat než by je gravitace země stáhla zpět. 
Každopádně by nedokázali sestrojit funkční přístroje a opravdu by jsme neměli jediný jasný důkaz že je země kulatá, a do dnes by to mohla být jen teorie. A nevím jestli by vůbec NASA a Kosmodrom existovali.

Žádné komentáře:

Okomentovat