pátek 26. dubna 2024

Kdo může věřit informacím teroristů?

Desítky tisíc mrtvých palestinských civilistů, hlavně žen a dětí, hlásá Hamás. Jako fakt budeme věřit teroristické organizaci? 🤦 A zaštiťovat se tím, že to nemáme od Hamásu ale od jiných zdrojů. A když se zjistí že ty zdroje to mají od Hamásu, tak to stejně budeme brát jako důvěryhodný zdroj?🤦
A i kdyby to byla z poloviny pravda, tak za to může Hamás né Izrael. Arabové z palestinské oblasti bojují tak, že střílí přes hradbu těch žen a dětí. Jak asi Izraelci mají bojovat? Oni by rádi jen zabili palestinské teroristy. Ale ono se těžko bojuje proti teroristům, když jsou obklopeni dětmi a civilisty a jejich arzenál je schovaný ve školkách, školách, nemocnicích, obytných domech. 
Jak byste to řešili vy? Asi tak, že byste vyzvali ty teroristy aby vyšli někam na pole a tam byste s nimi bojovali. A oni by odpověděli: tak jó, jdem na nějaké místo mimo obydlenou část a budeme tam s vámi bojovat... 🤦 Jo a myslíte si, že by takoví boj skutečně postoupili? 
A ty co si přece jen řeknou, že to ti arabský teroristé přehnali, dodají své klasické “ale…” tedy, že si to Izraelci zasloužili za to, jak se k Palestincům chovají. 🤦 A co tak strašného dělají Izraelci, aby se ospravedlnilo co jim dělají Arabové? 
Co já vím, tak je to celou dobu konfliktu tak, že nejdřív vždy něco udělali Arabové a až na to teprve reagoval Izrael. Izrael se vždy bránil Arabům. Tak že, podle této logiky se neměl bránit? A podle této logiky, měli Arabové právo na Izrael útočit a tím že se Izrael bránil, tím se zachoval špatně a proto tedy mají Arabové důvod a právo útočit? 

Žádné komentáře:

Okomentovat