neděle 17. dubna 2022

Všechny zločinné ideologie postavit celosvětově mimo zákon.

Komunismus, nacismus, fašismus, putinismus, postavit celosvětově mezi ideologie zločinecké, pronásledované, zakázané. A jejich zločiny nepromlčitelné. 

Proč je považováno, že komunismus a nacismus či fasismus, je něco jiného? To je, už dnes, 75 letá Ruská propaganda, aby odvrátili fakt, že komunisté a nacisté spolu spolupracovali a mohli by je svět spojovat. A nebyl by mimo, protože rozdíl ve zločinnosti těchto ideologií, je jen ve způsobu, ale ne v obětech. 

Pravda je taková, že fašismus je socialistický, dokonce byli v socialistické internacionále, a nacismus svým programem ale i názvem, byl také socialistický. A socialismus rozhodně není pravicový. A všechny tři (ještě komunismus) ideologie jsou socialistické, tedy levicové. Respektive, jsou to ideologie extremistické a levicové, ať neurazím evropskou sociální demokracii. 

A je jedno, že se požírali navzájem. Vždyť se požírali i u vnitř svých ideologií. A také nerozlišujeme levé a pravé nacisty, fašisty a komunisty. Je na čase konečně nazývat věci pravými jmény. Komunismus, nacismus a fašismus, jsou krajně levicové ideologie. 

A krajně pravicová ideologie je možná rasismu a oligarchie? Je třeba si říci, co je levice a co pravice. U extrému to už je jednoduché. Prosazování vlastní ideologie násilím. A to ne jen při získávání moci, ale i při udržování moci.

Žádné komentáře:

Okomentovat