neděle 17. dubna 2022

Válka na Ukrajině, je válkou civilizace proti ruskému barbarství. 8

Informace o vítězství rudé armády ve 2 sv., ze strany komunistického bloku, bylo samozřejmě vymyšlené a překroucené. A to fiasko na Ukrajině, to také vyvrací. A Rusové a jejich příznivci, v tom samozřejmě pokračují i dnes. 

A možná právě proto rusáci začali tuhle válku. Mysleli si, že báje o rudé armádě jim bude stačit, aby se Ukrajinci posrali a rozutekli se. Akorát že zapomněli, že i Ukrajinci byli rudá armáda. A očividně se ukazuje, kdo byl skutečnou sílou rudé armády. A Rusové to zřejmě nebyli. 

Kdyby na Ukrajině, ale i všude v Evropě na dosah Ruska, byli základny USA, tak k žádné válce nedojde. Protože putler a jeho putinismus, by si netroufl zaútočit. Škoda že všichni považovali Rusko od R.1991, za normální civilizovanou zemi. Mohli se předem zabezpečit.

Ruský stepní národ, nepatří do civilizace. Je na čase posunout hranice Evropy na hranici s Ruskem. A Rusko tak definitivně zařadit do Asie. A možná i mimo Asii. Rusko nepatří nikam. Možná bych zavedl do zeměpisu další světadíl: Arktidu. Tedy severní ledové moře a ostrovy v něm + celé Rusko. 

Kdyby rusáci neměli letadla, rakety a dalekonosná děla, tak jsou v prdeli už dávno. Protože Ukrajincům stačí jen pár odstřelovačů, který odpálí začátek a konec ruských kolon, a je kolona zastavená. Potom jim stačí odpálit pár cest a nedostane se ke kolonám zásobování, kolony jsou bez pohonných hmot a dalšího zásobování, a je po vojenské schopnosti boje. Zbytek dokoná vlastní neschopnost a rozkrádání Rusů, a je dokonáno. 

Rusáci jsou neschopní vojáci, nejsou ani schopní vojevůdci. Kdyby jich nebylo hodně, včetně těžké techniky, zvláště lodí, letadel, raket a jaderných zbraní, poradí si s rusákem i švýcarská vatikánská garda. 

Sláva Ukrajině ✌🇺🇦✌ Smrt Rusku 💀🇷🇺💀

Žádné komentáře:

Okomentovat