neděle 17. dubna 2022

Válka na Ukrajině, je válkou civilizace proti a ruskému barbarství 7

 Rusko skrz jejich vůdce putlera, už 20 let vyhrožuje znovu obnovením sssr a opětnému vlivu na východní Evropu. Už 20 let se připravuje na válku. Gruzie a Ukrajinský Krym, byla stejná zkouška co udělá západ, jakou udělal Hitler v Porýní, Rakousku a Československu. Když putler zjistil to co zjistil Hitler, tak se rozhodl zaútočit na Ukrajinu, a tak začal jeho imperiální pokus na obnovení rozložení světa před rokem 89. Akorát se spletl. Nejen v Ukrajině a Ukrajincích, ale i v západě. 

Ukrajina místo vítání Rusů, tedy většinové, se začala bránit, a to celá. A místo toho, aby případní odpůrci složili zbraně a utekli, hned jak Rusáci překročí hranice, tak se naopak všichni dali dohromady a brání se. A západ, který měl jen přihlížet a čekat jak to dopadne, tak se naopak aktivně snaží Ukrajině pomáhat, a Rusku co nejvíce znesnadnit život a tím jeho choutky o dobytí světa. 

A doufám, že ta soudržnost západu a Ukrajiny vytrvá do konce války. Rusáci se stáhnou z Ukrajiny, a doufám že i z Gruzie. Ukrajinu pomůže západ postavit se na nohy. A Rusko bude tak dlouho v izolaci, až Rusáci pochopí, že se musí nejdříve vzdát svého imperialismu a pohledu na svět, a dát se na cestu demokracie. 

Demokracie v Rusku je skoro nemožná. Nejrychlejší způsob by bylo Rusko dobýt a denacifikovat, respektive deputinocifikovat, tak jako se to stalo v Německu. Jinak je to na dlouhé lokte. Na hodně dlouhé. A po celou dobu musí Rusko zůstat v izolaci (nebo se nechat obsadit, tím zajistit rychlejší deputinifikaci). Protože jen díky spolupráci Ruska se světem, je teď Rusko nebezpečné světu. 

Není jiná cesta. Protože jiná cesta stejně povede ke 3 světové válce, pokud se ze strachu nestaneme dobrovolně vazali Ruska. Těmi zločiny rusáků mě to stále připadá, že putler stále jen zkouší, co si může dovolit. A západ to stále nepochopil. Putler se západu vysmívá, protože zjišťuje, že se nemýlil. Západ se bojí jeho jaderného arzenálu. 

A vůbec bych se nedivil, kdyby po té genocidě co provádí na Ukrajině, použil jaderné zbraně. Ukrajina by byla zničena, a západ by jen zíral, ale nezaůtočil. Západ ale i svět, nic neudělá. 

Už teď se má řešit buď vyloučení Ruska z OSN, nebo rozpuštění OSN. A založení nového OSN, založeného na jiných pravidlech, samozřejmě bez Ruska. A prvním bodem by mělo být, totální izolace Ruska, a ultimátum před útokem na Rusko. To ultimátum by bylo v tom, že se musí zbavit jaderných zbraní, a předat všechny kdo řídili putinusmus mezinárodnímu soudu.

Žádné komentáře:

Okomentovat