neděle 17. dubna 2022

Proč je naše státní vlajka urážka?

 Smutný obrázek naší společnosti. Mít českou vlajku, psát o národu a vlasti, je vlastně známka špatného člověka. Dneska jsou skuteční demokraté, vlastenci, milovníci české země, znechuceni, kdo se za ně vydává. 

Náckové a kolaboranti zneužili naše symboly ke svým myšlenkám. Ale zneužili i slova národ, vlast, vlastenectví, demokracie a svoboda. Je mi z toho smutno a mám vztek. Protože tyto symboly a slova, hodně pošpinili. 

Slušný člověk, aby se styděl mít českou vlajku, český znak, zpívat českou hymnu. Aby se styděl za lásku k vlasti a národu. Je smutné, že abysme se rozlišili od špatných jedinců, tak se naopak musíme distancovat od toho, co my, normální a slušní lidé milujeme. Od vlasti, národu, české vlajky. 

Na mé původní profilové fotce byla i česká vlajka. A je těžké a smutné, že musím uvažovat, jestli bych jí neodstranil, abych ukázal, že nejsem nacista a kolaborant. Co se to změnilo v českém národě, za posledních 10 let? 

Může za to politika lihoše a jeho hradní bandy. Bureše a jeho anofertí vlády. Pitomia a jeho spd. Hambáčkovi a konečníkové ksčssd. Ti všichni se postarali o zblbnutí národa a jeho rozdělení. 

Snad se vrátí doba, kdy bude zase vše jak má být. Lež bude lží a pravda bude pravdou. Bílá bude bílou a černá černou. A duha bude duhová, a den dnem a noc nocí. A demokracie, právo, svoboda, bude v každém v nás hluboko zakořeněná. 

A už se nikdy nebude moci k moci prolhat, žádný zeman, babiš, hamáček, konečná, okamura a podobní.

Žádné komentáře:

Okomentovat