pátek 4. března 2022

Válka s putinem je nevyhnutelná

 Každá válka je hlavně o silné ekonomice. Žádná slabá ekonomika, nikdy nevyhrála žádnou válku. Rusko má ekonomiku Belgie nebo Itálie. Tak že, válka Ruska, je jako by válčila Itálie nebo Belgie. Proč se NATO bojí Belgie nebo Itálie? 

To, jakou mají Rusové akce schopnou armádu, nám Rusové momentálně ukazují na Ukrajině. Na Rudém náměstí při přehlídce, vypadala Ruská armáda pompézně. Na bojišti je k smíchu. Kdyby neměli mnohonásobně větší armádu než Ukrajina, tak je Ukrajinci zaženou za hranice už druhý den od napadení. Proč se NATO bojí takové armády?

Rusové ve skutečnosti neumí bojovat. Nejsou dobří bojovníci. Jejich vojenské úspěchy spočívají v množství armády, ne ve strategii. Mají velké potíže se strategií, plánování, modernizaci armády. Jejich jediná strategie je, zavalit bitevní pole svými vojáky a technikou, spoléhat na počasí, rozlohu země, kde se případný protivník vyčerpá sám. Proč se takové zmatené armády NATO bojí? 

Rusové si své nedostatky podvědomě uvědomují, proto spoléhají na svůj jaderný arzenál. Spoléhají tedy na strach západu si s nimi něco začít. Počítají s tím, že západ do konfliktu nepůjde, a toho strachu Rusko využívá jako další zbraně. Tak že svou strategii Rusko staví na množství, počasí, rozloze, jaderných zbraní, strachu západu. Opravdu je to to, proč se Ruska NATO bojí? 

Osobně si myslím, že po rozkazu použít jaderné zbraně, by se nakonec našlo pár generálů, který by raději zabili putina, než to spustili. A vzhledem ke skutečném stavu ruské armády, bych se ani nedivil, kdyby by jim ty atomovky nebouchli ještě v základnách. Tedy, většina. Jinak, myslím že i tomu debilovi putinovi je jasné, že kdyby to zkusil, tak první kdo bude vymazán z povrchu země, je Rusko, tedy i on. 

NATO by mělo tedy nejdříve vyhlásit bezletovou zónu nad Ukrajinou. Potom dát ultimátum Rusku, aby se stáhlo z Ukrajiny, předalo všechna okupovaná území Ukrajiny. A po tom ultimátu zaútočit. Vždyť má před sebou armádu možná horší než v Iráku, jen s jadernými zbraněmi, které možná nakonec ani nebudou použity. 

Země NATO mají mnohem silnější zbraň než, Rusko. Silnou ekonomiku. Oni válku ufinancují, Rusko ne. Nebojme se střetu s Ruskem. Žádný diktátor nepřestal sám od sebe, jen diplomatickou cestou. Vždy musel být poražen a zničen.

Žádné komentáře:

Okomentovat