sobota 26. února 2022

Válka proti Rusku je lepší, než ponižující mír s Ruskem.

Jediné řešení je totální válka proti Rusku. I za cenu 3 světové, bohužel jaderné války. Ano, zemře zřejmě nejvíce lidí, které kdy za války zemřeli. Možná že i sta milióny lidí. Ale ukáže to všem budoucím diktátorům, že je ani jaderná, a jakákoliv jiná, sebhorší zbraň, nezachrání. Svět to prostě musí udělat. Pokud necháme vyhrát Putina, tak to bude dobrá zpráva pro jiné diktátory: Pořiďme si atomovku, a nikdo na nás nemůže. Myslím, že to Kima povzbudí, a bude usilovat o jadernou zbraň o to víc. Potom si troufne na Jižním Koreu, protože se mu nic nestane. Západ si netroufne zaútočit, protože bude mít atomovku.

Jsem přesvědčen, že plán Putina na opětovné dobytí území, které Rusko ovladalo (SSSR a satelity východní Evropy), začal takto:
1) máme jaderné zbraně, a západ si netroufne na válku s námi, a riskovat jaderný střet. To je jeho největší problém a náš největší spojenec.
2) zaktivizovat ruské páté kolony na západě, tím rozklížit pevné vazby, a tím západ oslabit.
3) doma propagandou vymýt mozky Rusům, aby ho podporovali. V zahraničí zaútočit hybridní válkou.
4) začít zbrojit, cvičit, a vyzkoušet západ na reakce na jeho činy (Gruzie a Krym)
5) podle reakce západu, začít válku.

Tak že, buď totální válka, s mnoha životy, ale už si nikdy žádný diktátor, nedovolí to co Hitler nebo Putin, a potom se už nebudeme muset obávat, dalších válek. Protože nikdo se už nebude schovávat za svůj arzenál. Nebo mír, který přinese nikdy nekončící nebezpečí z dalších diktátorů, a případné pozdější podřízení světa těm diktátorům, a samozřejmě další války. Co je pro budoucnost našich potomků důležitější?
Za mě totální válka, která smete ruského diktátora, a další po něm.

Žádné komentáře:

Okomentovat