neděle 20. března 2022

Válka na Ukrajině, je válkou civilizace proti ruskému barbarství 6

 Moc prosím všechny země. Ať Rusko totálně izolují od světa. Ekonomicky (výroba, obchod, služby, věda) ale i ve sportu a kultuře. Ať je Rusko vyloučené ze všech mezinárodních organizací, včetně OSN, a akcí. Totálně odstřižené a izolované Rusko, dokud nezmění režim, nevydají Putina a všechny jeho spoluviníky putinova režimu. A samozřejmě vrácení okupovaných území Ukrajiny a Gruzii a zbavení se jaderných zbraní. 

Tu stejnou izolaci Ruska, vyžadovat od všech s tím, že pokud to někdo poruší, tak bude potrestán stejnou měrou. Protože teď jsem ve třetí světové válce. Ve válce hybridní jsme už 20 let. Ve válce ekonomické už 8 let. Momentálně jsem v horké fázi války, se vším všudy. I když se bojuje jen na Ukrajině. Stejně tak jako Hitler byl izolován a proto prohrál, musí být i Putin izolován aby prohrál. 

Přerušte i diplomatické vztahy. Protože Putin stejně nerespektuje žádné smlouvy a dohody. Diplomacii má u prdele. Jeho jediné diplomatické jednání je jen a jen v tom, že chce po celém světě, aby schválil vznik sovětského svazu, a obnovení svých kolonií a vlivu na ně. Tedy, aby mu patřila i střední a jižní Evropa, jako kdysi. Tak že, jaká koliv diplomacie, je tu stejně zbytečná, a ještě k tomu nadále posiluje putinuv režim jako legální a normální. 

Děkuji za pochopení.

Žádné komentáře:

Okomentovat