neděle 20. března 2022

Válka na Ukrajině, je válka civilizace proti ruskému barbarství 4

 Rusy ovládá samozřejmě, a především, minimálně z 60%, propracovaná propaganda a cenzura, to může udržovat ještě dlouho. Protože i průměrně inteligentnímu člověku musí být jasné, že velikost země, neznamená velikost národa. A dokážou si spočítat, že vzhledem k všeobecnému nedostatku, i hospodářsky nic moc, spíš nic než moc. Ale díky propracované propagandě a cenzuře, pohádce o výjimečnosti, síle, chrabrosti, velikosti, vyspělosti národa, nakonec uvěří 90% populace. 

Rusové po komunistickém převratu, toužili být vládci světa, samozřejmě komunistického. Doufali, že po jejich vzoru, propukne komunistická revoluce na celém světě, a oni budou lídry. Nestalo se tak, a tak musela nastoupit propaganda a páté kolony v jiných zemí. A samozřejmě domácí teror a cenzura, bez které by propaganda nefungovala. 

Rus chtěl mocnou říši, vládnoucí světu. Ale dostane Čínskou kolonii. Putin se vytahoval, jak zná západ. Myslel si, že vstoupí na Ukrajinu, a Ukrajinci utečou, a místní rusové je přivítají, a vše se sfoukne za víkend. Maslel si, že západ, který už 20 let celkem úspěšně rozkládal, se na nic nezmůže. Zvláště když to proběhne tak, jako na Krymu. 

Díky bohu to tak neskončilo, a Ukrajinci se začali bránit. Vzhledem k tomu, co tam rusové dělají, je škoda, že už nebránili Krym. Vzhledem k ruskému "úspěchu", by Krym ubránili. Samozřejmě se stejnou podporou západu, jako mají dnes. 

Ale přání a mokrý sen putina a jeho okolí, se nenaplnili. Západ vyučil putina a jeho okolí, že západ rozhodně neznají a nikdy nepochopí. Nechápou, že pro západ jsou hodnoty svobody a lidského života, nadevše. A i kdyby západ byl sebevíce rozložen, tak se pro tyto hodnoty dokáží okamžitě sjednotit. 

Žádné komentáře:

Okomentovat