neděle 20. března 2022

Válka na Ukrajině, je válka civilizace proti ruskému barbarství 5

 Kroisos svým dotazem delfské věštírně, zda má zahájit válku se svým soupeřem, perským králem Kýrem II. Dvojznačná odpověď: "Překročíš-li [pohraniční] řeku Halys, zničíš velkou říši", ho přiměla k útoku na perské pozice, ale bitva u Pterie v Kappadokii rozhodla, že Kroisos zničil svou vlastní říši. 

Putin právě na Ukrajině překročil svou řeku Halys. A dopadne stejně, jako král Kroisos. Zničí vlastní říši, a pomůže vzniku nového národa a státu. Ukrajinců a Ukrajiny. 

Pokud tam nenažene alespoň miliónovou armádu, pozuby ozbrojenou, s mohutnou podporou letectva, tanků, raketometů, tak je nakonec Ukrajinci vypráskají, že se zastaví až za Uralem. Tím zkončí století propagovaná lež o neporazitelnosti ruské (rudé) armády. A se sankcemi i návrat bídy do Ruska, zkončí i mýtus o výjimečném vyspělém národě. 

Putin přecenil vlastní armádu a připravenost ruska na válku. Chtěl rozložit a porazit západ, ale rozloží a porazí vlastní zemi. Díky putinovi, se rusko ukáže, že není žádná velmoc, a už z ruska nikdo nebude mít strach. Nikdo s ruskem nebude chtít nic mít. Putin akorát urychlil odstřihnutí se od vlivu na západ, prostřednictvím surovin, hlavně plynu a ropy. Poškodil rusko tak, jak ho nikdo nikdy nepoškodil. 

Stačí jediné. Vytrvat v izolaci ruska do ukončení války, vrácení okupovaných území Ukrajiny, zaplacení škod. Rusko se posledním krokem, stalo definitivně zemí třetího světa. 

Žádné komentáře:

Okomentovat