pondělí 18. ledna 2016

Spojme se všichni. Křesťané, židé, muslimové, Hinduisté, Buddhisté, a další. Vede se proti nám hybridní válka Rusů a islamistů.

Přesně napsané. Souhlasím, a jen doufám, že se postoj k uprchlíkům změní. A možná se zjistí, že ti zemanoidi, konvičkové, a další islamofobové a imigrantofobové, budou jen putinovi agenti, kteří pracují na jím (putinem) vytvořené akci, jak zlikvidovat (nebo minimálně vážně rozklížit) spojenectví EU, NATA, a spojenectví Evropy s USA, aby potom mohl snáze Evropu "dobít". A tím dobít, nemyslím jen přímo vojensky (na to stejně putin nemá), ale mít nad Evropou silný vliv. A možná by bylo zajímavé, kdyby se už teď zjistilo, kdo jsou ti údajní bojovníci, vlastenci, patrioti, kteří svým postojem k islámu, imigrantům, údajně chrání naší západní civilizaci. Nechci se sázet, ale skoro bych vsadil na ty, který jsou na straně Putina. A tím by se potvrdilo, že Rusko vede proti EU a NATO válku.

Pokud to tak je, a já si myslím, že ano. Tak to, jak se budeme chovat k imigrantům, může rozhodnout o tom, jestli si je nakloníme, nebo poštveme proti sobě. A jsou síly, které by chtěli spíše tu radikalizaci imigrantů, než jejich spojenectví. A tím rozložení EU, a nejspíš i NATA. A komu by nejvíce pomohla radikalizace muslimů? A komu by nejvíce pomohlo rozložení EU a NATA? Islamistům (ne islámu) a RUSKU. Islamistům k tomu, aby ovládli islámský svět, pokusili se opět zničit Izrael, zaútočili na Afriku a Asii. A potom zaútočili někdy na Evropu. Islamisté (ne i slám) by všude šířili ten svůj Islám. A Rusům k tomu samému. Islamisté by zbraně použili k dobývání, a Rusové k "osvobozování". Ve skutečnosti by oba (Islamisté a Rusové) rozšiřovali svůj vliv. Opět by tu byla válka komunismu proti nacismu.

A proto se Evropa naopak musí sjednotit, imigranty za určitých podmínek přijmout, a udělat z nich spojence. Postavit se v jednom šiku na bitevní pole, proti Islamistům a Rusákům. Měl by se urychleně spojit křesťanský svět s islámským, a jít porazit společného nepřítele. A až by bylo nebezpečí zažehnané, tak zase můžeme jít každý svou cestou. Ale pokud si neuvědomíme, že vražedný Islám a imperialistické choutky Ruska, je nebezpečí pro všechny, a proto je v zájmu všech, se proti nim spojit, tak se jednou můžeme probudit ve zničující, horké válce. Zatím je to válka hybridní. Islám bojuje zbraněmi, Rus slovy. Ale válka to je. A my potřebujeme nejen jednotu Evropy a Ameriky, ale i celého světa. Tedy i toho muslimského. Probuďme se už konečně.


http://zpravy.idnes.cz/komentar-lubose-palaty-k-utokum-v-parizi-fpg-/zahranicni.aspx?c=A151114_095028_zahranicni_neh

Žádné komentáře:

Okomentovat