neděle 17. ledna 2016

Komu se hodí silvestrovský incident v Německu?

SEXUÁLNÍ ÚTOKY NA STOVKY ŽEN! Pecka, která konečně dala za pravdu všem, kdo jsou proti imigrantům.

Tak přesně tak se dělá propaganda. Název článku navozuje atmosféru, jako by tam bylo stovky žen znásilněny a potom rozsekány imigranty. Nakonec se ukázalo, že to bylo jen obtěžování, nejspíš za účelem okradení. Jen asi dvě ženy byli znásilněny. V podstatě, Ne že bych to schvaloval, jak mě nejspíš někdo odsoudí. Ale takto to zveličovat, je tedy blbost. V podstatě se nedělo nic víc, co se děje i mezi "bílýma evropanama". Kde jsou stovky lidí, tam jsou kapsáři a občas se tam stane i to sexuální obtěžování. Ale pochybuji, že by kdokoliv napsal, že je Německo šokováno za masové útoky na ženy, kdyby s tomto případě, nešlo o imigranty. Pokud to tedy byli jen, či hlavně, imigranti. Jinak, samozřejmě: dopadnout pachatele a odsoudit, a pokud to je cizinec, vyhostit ze země, ať je to migrant nebo ne.

Už jen další vyšetřování a vývoj svědčí o tom, že to bylo jinak, než je to presentováno. Mě je jen divné, že během několika (asi dvou, tří, maximálně 5) hodin, bylo takto obtěžováno skoro 600 žen, jen několika desítkami útočníků. To nevypadá na nějaké velké orgie, ale o záměr. A to buď: útočníci chtěli tím osaháváním, jen odvést pozornost, aby jiní mohli v klidu krást. Nebo si jen ty stovky žen, přihřívají polívčičku. Protože, když je těch žen desetkrát více, než zadržených a vyšetřovaných, tak tam rozhodně nemohlo jít o sexuální orgie. Jak by to stihli? Tím to samozřejmě neomlouvám, jen hledám smysl a možnosti, jak a proč se to dělo. A ani bych se nedivil, až by se zjistilo, že to bylo záměrně vyprovokováno, a minimálně 2/3 těch objetí, si to vymyslela. A to za účelem, poštvat společnost proti imigrantům. Mohu se plést, ale čekejme na výsledek vyšetřování. A ještě jeden záměr v tom mohl být: obyčejná radost z toho, že je Němci přijali, která se trochu zvrhla v nevhodné chování, nebo v nepochopení oslav silvestra. 

Samozřejmě to neschvaluji, odsuzuji, a ty obzvláště dotěrné, bych potrestal. A pokud v tom jejich dotírání bylo hlavně odvedení pozornosti od další trestné činnosti: okradení, tak tím spíše bych je potrestal. Každopádně to nebylo o sexuálním obtěžování. Protože, pokud to bylo v tak krátké době, v takovém množství a poměru, že tam nešlo o samotné obtěžování, ale o odvedení pozornosti, aby jiní mohli krást. ale dnes se to presentuje, jako kdyby těch pár desítek zločinců, postupně znásilnilo stovky žen. a jak by to za tu chvíli stihli? a když začali znásilňovat jedny, tak proč ty další neutekli? To se tam jako na ně dívali? A nevěřím, že kdyby šlo o skutečné znásilnění, že by nezasáhla policie a přítomní muži. Alespoň jsem nikde nezaznamenal, že by mezi těmi imigranty, byli jen německé ženy a žádný muž. celé to odpovídá na odvedení pozornosti, než o sexuální útok. A nevěřím, že i pár policajtů, by nemohlo PŘIVOLAT POSILI a pozatýkat celé nádraží! Na mě to působí, že se nás někdo snaží zradikalizovat proti imigrantům.

Každopádně to neschvaluji, odsuzuji, a nezastávám se chudáků imigrantů. Nejsem na straně zastánců migrace ani odpůrců migrace. Jedni jsou schopni vše svést na Evropany, že si to sami zavinili, svým postojem. A druzí by si to nejraději vymysleli, i kdyby se nic takového nestalo. Oba názory jsou pro mě nepřijatelné. Jako příklad mého postoje uvedu:
Právě jsme se dívali na dokument o starých čínských dynastií. Z vykopávek je poznat, že v Číně jedli psy od pradávna. Dcera opovržlivě řekla, že to jsou prasata. Tak já na to, že pro Indy můžeme být prasata za to, že jíme krávy. Pro Araby a Židy za to, že jíme prasata.A teď mám proto špatné myšlení? A myslel by si někdo, že jím psy? Nebo že nejím Prasata a krávy? A myslel by si někdo, že s tím souhlasím, a že bych to tu nejraději zavedl (jedení psů a nejedení krav a prasat)??? Tak že, já určitě neschvaluji jakékoliv útoky, kohokoliv na kohokoliv. A určitě nesouhlasím, aby jsme se my (Evropani) přizpůsobili Arabům. Ale oni nám, pokud tu chtějí být. Ale prostě se nemohu smířit s nesmyslama. A možná že vyšetřování ukáže, kdo má pravdu. Jen doufám že já. Protože v opačném případě, bych se zradikalizoval i já.


Žádné komentáře:

Okomentovat