sobota 20. ledna 2024

Russácko je zlo.

Mám obavy že západ (tedy my) přestane podporovat Ukrajinu, ale jiskra naděje zůstává. Možná by chtělo to více osvěty. Pojmenovat že russácko je zlo a russácké zlo je velmi odolné a bude se rvát až do úplného konce. Tedy do vlastního zániku. I poslední russák bude kolem sebe kopat než se přestane hýbat. 
Je to jiný druh lidí (pokud jsou to lidé) kteří myslí úplně jinak než ostatní lidé. Člověk většinou bojuje když už mu nic jiného nezbývá. Jinak většinou žije v míru, porozumění a spolupráci. Což se změní jen v případě úbytku zdrojů pro přežití. To homoruss neumí, nezná a neuznává. 
On zná jen války, vraždy, kradení, a protože neumí využít vlastní dostupné zdroje, tak si je chce zajistit napadením okolních území a ovládnutím, nebo alespoň podmanění si lidí na těch území, formou vyhrožování. Lidé druhu homo sapiens umí využívat zdrojů které mají a umí snimi i obchodovat s jinými lidmi ve prospěch všech. 
Nespotřebují tedy napadat jiná území a podmaňovat si jiné lidi. Jistě, dříve se chovali jako homoruss, ale prošli kulturním, civilizačním a společenským vývojem. Změnili se a dnes žijí jinak. To ale homoruss nedokázal. Očividně je to slepá evoluční větev lidstva, která musí zaniknout a jednou zanikne. Evolučně nemůže přežít. 
Homoruss nelze zcivilizovat, změnit, lze ho jen nechat zaniknout nebo ho zničit. Tohle musí konečně pochopit celý svět. Celý svět, všichni lidé, si musí uvědomit že to co dnes russ dělá, není nic nového. Nezměnil se příchodem putlera a jeho putlerismu. 
Choval se tak stále, akorát 50 let od 2 světové, západ byl ve střehu. Přestal být ve střehu před 30 lety. Myslel si že to nemusí být potřeba. Že pokud russákovi ukáží civilizaci a nechají ho využívat civilizačního pokroku, že se russák dokáže změnit a zcivilizovat. 
Každý jiný národ by to pochopil a chytl by se příležitosti. Nakonec globalizací civilizace se změnil život k lepšímu a tím k změně zvířecího chování na civilizované, prakticky všude ve světě. To ale neplatí pro tuto zaostalou větev lidstva, pro russa. 
Mohli bychom k nim přidat ještě část arabské populace, hlavně z Gazy ale i s Íránu. Snad je to ale jen záležitost části populace, zfanatizované extrémními skupinami. Akorát u russa je to chybou v genetice. Tam došlo k nějaké evoluční chybě která zasáhla celý tento druh. Svět by to měl pochopit. Čím dříve tím lépe. 
Svět by měl opět být ve střehu, izolovat tuto zaostalou větev, zamezit veškerému přístupu těchto živočichů do civilizovaného světa. Přerušit s nimi veškeré diplomatické, obchodní, finanční, turistické, ale i sportovní a kulturní, prostě všechny styky s touto zaostalou kulturou. 
Protože se ukázalo, že nejsou schopni se nic naučit, spolupráci berou jako slabost, a jen vždy zneužijí pokrok civilizace ve svůj prospěch, pro zničení moderní civilizace. Kontaktem s těmito živočichy, jim jen dáváme kudlu do ruky, kterou nás potom podřežou. 
Pochopme to konečně, než bude pozdě. Ukažme těm zvířatům, že nemohou beztrestně ničit a vraždit lidi. Musíme je zahnat do jejich země, udělat kolem neprostupnou zeď a nechat je tam pochcípat. Není jiná možnost. Není.

Žádné komentáře:

Okomentovat