sobota 27. ledna 2024

Jak lehké je manipulovat lidmi.

A zase se ukazuje jak lehce se šíří dezinformace. Je hrůza jak jsme národ debilů. 🤦 Než aby si všichni co to komentují zjistili nějaká fakta a hlavně je pochopili, tak tu šíří další dezinformace a chystají se div že né na další defenestraci. 🤦
Za prvé, se připravuje zákon o 8 metrech v části bytu ne celého bytu. 
Za druhé, to znamená, že ať je byt jak velký chce, tak minimálně 8 metrů čtverečných musí být prosvětleno, provětráno, volné pro pohyb. 
Za třetí, tedy ne že se budou stavět 8 metrové byty, nebo se dělit dnešní byty na malé 8 metrové, nebo se budou nějak danit nadměrné metry bytů. Ale prostě byt musí mít minimálně jednu část prosvětlenou a větratelnou. 
Za čtvrté, nevím jak to bylo do dnes, možná těch osvětlených a větratelných ploch mělo být více nebo možná méně, nebo to možná žádný zákon neupravoval. Ale tenhle zákon to prostě upravuje na 8 metrů minimálně. Tedy neříká že to nemůže být více, ale že to nesmí být méně. 
Tak vážení, nejdříve si zjistěte fakta, než začnete bubnovat k vojně. 🤦
A nečíst jen nadpisy ale i celý článek. 🤦
https://storyfa.com/event/152031245/osm-metru-bez-stinu-parametry-osvitu-nebo-vetrani-musi-splni
Osm metrů bez stínu. Parametry osvitu nebo větrání musí splnit jen část bytu
iDNES.cz / Zprávy1d ago
Minimálně osm metrů čtverečních by v bytech mělo být vyhrazeno takzvané obytné ploše, tedy místu, které bude splňovat nároky na dostatek světla, větrání a další nezbytné podmínky pro zdravé bydlení. Nároky na osvit tak nemusí plnit celý…

Žádné komentáře:

Okomentovat