pondělí 10. října 2022

Russácko vede sebezničující válku

Chápe někdo ty russáky? Pokud chtěli pomstít most, proč nenaplánují vojenskou ofenzivu, která by měla rozhodně větší pochopení a účinnost na Ukrajince, než terorismus. Ten akorát Ukrajince nasere a ještě víc se dají dohromady Ještě víc budou chtít bojovat A svět ještě víc pomáhat

Russáci takto jen ukazují, že už prohráli. Že se nemůžou už na jakou koliv vojenskou akci. Že jsou totálně v prdeli. A tak je jim jedno ze plýtvají municí na jakékoliv cíle. Už ani nemají chuť se soustředit na cíle, na které by se soustředit měli. Nemají už sílu bojovat.

Jen dále ukazují, že jejich velení je v koncích, jejich armáda v rozkladu. Chybí už úplně všechno co by měla mít armáda. Tedy krom munice a zbraní, ale to nestačí. Nemají morálku, cíl, chuť, sebevědomí, ideologii, důvod bojovat. Nemají nic co armádu dělá armádou.

Jediná myšlenka všech russáckých válečných zločinců (už ani ne vojáků) je utéct a zachránit si život. S tímto myšlením se těžko vyhrává bitva a už vůbec ne válka. Údajná nejsilnější armáda se stala armádou, která je pro smích celému světu. Svou vlastní neschopností.

Putler mě připomíná jedno proroctví Pýthie:

Lýdský král Kroisos se před válečným tažením proti Peršanům tázal na výsledek války. „Překročíš-li řeku Halys, zničíš říši velikou“, pravila Pýthie. Stalo se, sebevědomě překročil řeku, byl však Peršany poražen a zničil tak vlastní říši.

Myslím že válku kterou putler rozpoutal, zničí jeho říši a zrodí nový národ. Zničí Rusko a zrodí Ukrajinu. Momentálně spěje Ruská říše do poslední fáze své existence. A Ukrajina právě vstupuje do své první fáze existence.

Žádné komentáře:

Okomentovat