pátek 28. října 2022

Jak se po válce zachovat k russácku

To co se děje v russácké armádě s tvz. dobrovolníky je dílem propagandy. Oni jsou naočkovaní o nesmrtelné neporazitelné russácké armádě která bojuje proti zbabělým nacistickým krysám ze západu který neumí bojovat jen se schovávají jako krysy a jen na ně russácký voják houkne tak se rozutečou. No řekněte kdo by si za odpuštění trestu nebo dluhu nešel zadupat na zbabělé nacistické západní krysy? 

A to že je vše jinak. Že ty "zbabělé nacistické krysy" co se schovávají a zbaběle zabíjejí děti ženy staré a nemocné jsou oni ne hrdinní Ukrajinci, a už vůbec ne vojáci NATO, to jim na sebevědomí nepřidá. A proto nakonec buď utečou nebo se vzdají do zajetí nebo pohnojí ukrajinskou půdu.

Pohled západu na russácko se musí změnit. A doufám že už změnil pohled světa na russácko. Russácko a russové jsou zaostalí, slepá evoluční větev, která musí být odstraněna. Dokud v russácku bude žít stejný národ russáků, tak musí být russácko totálně izolováno od světa a lidí. Protože je pro ně velkým problémem. 

Změnou k lepšímu by mělo být, zaplacení reparací za škody při válce na Ukrajině. Mám velké obavy že nezaplatí. Tedy ne tak jako platili Němci. Protože russácko asi nebude poraženo a obsazeno stejně tak jako Německo. Kdy proběhla v Německu totální denacifikace. Bez denacifikaci, dekomunifikaci a deputinifikace, russácko nic nezaplatí. 

Je potřeba do úplné rekonstrukce Ukrajiny a zaplacení všech válečných ztrát a poválečné obnovy ponechat russácko v totální izolaci odstřižené od světa. Počítám s dobou cca 20 let. A potom by záleželo na russácku. Za jak dlouhou dobu by se ze zaostalého národa stali moderní civilizovaný národ. 

Prostě dokud by nebyli civilizovaný, totální izolace. Po zcivilizování je přijmout mezi civilizované státy. Za jak dlouhou dobu by se ze zaostalého národa stali moderní civilizovaný národ. Jestli by to stihli za těch 20 let, dobře. Jestli za 50, 70, 100....? Prostě dokud by nebyli civilizovaný, totální izolace. Po zcivilizování je přijmout mezi civilizované státy. 

Tak možná za 100, 200 let, se může svět zase s russáckem zkusit domluvit. Jestli to ale bude stejný zaostalý stepní národ, okamžitě zase totální izolace. Russáci nejsou civilizovaný národ, proto nepatří do civilizovaného světa. 

Žádné komentáře:

Okomentovat