sobota 29. října 2022

Chtěli mít všechno, přijdou o všechno.

Russáci chtěli mít respekt a úctu světa, prostřednictvím strachu z russácka, protože si mysleli, že na to mají právo, jako ho měli 100 posledních let. 
Tak především si putler a jeho banda pletou respekt se strachem. Dříve to byl hlavně strach z russácka (tenkrát sssr), až potom respekt. A ten strach, ne respekt, skončil Gorbačovem. 
A ne kvůli tomu že by svět přestal mít respekt, ale přestal se russácka bát. Ne z nedostatku respektu, ale protože russácko (sssr) na svět nemířilo jadernými zbraněmi. 
Russácko mělo šanci, že respekt mu zůstane a bude i větší. Třeba ve sportu, kultuře, kosmonautice, ale i vědě. Ale ono si opět místo respektu zvolilo strach světa. 
A tak díky pocitu strachu z russácka, teď přijdou i o ten respekt, protože s nimi nebude chtít mít nikdo nic společného. A co hůř. Díky Ukrajinským hrdinům, s pomocí demokratického světa, přijdou i o ten strach z russácka. 
Russácko, putler a putleristi, chtěli mít strach, respekt a úctu světa. Místo toho budou mít hanbu, opovržení, posměch a nedůvěru světa.

Žádné komentáře:

Okomentovat