pátek 28. října 2022

Russácko je už zoufalé

Russácko přišlo do OSN s tím že Ukrajina chystá teroristický čin. A dodali jako důkaz fotku. Ale potom se ukázalo, že to není žádný důkaz, už vůbec ne z přípravy terorismu, a už totálně vůbec ne na území Ukrajiny. Byla to fotka z radioaktivního úložiště odpadu ve Slovinsku. 
To tyvole, co už to musí být za zoufalství, když russácko používá státní dezinformační propagandu? 🤦 Ale čím víc mi to dává za pravdu, že russáci už nemluví do světa, ale jen do russácka a ke svým spojencům a příznivcům a pátým kolonám. A je jedno kde mluví. Jestli v OSN, nebo při jiných mezinárodních setkání. Jejich lži už jsou tak hloupé, že se je nesnaží ani zastírat. 
Prostě je jim úplně jedno co si svět myslí. Oni už mluví jen pro russáky, své příznivce a spojence z pátých kolon. Protože přeci nejsou tak dementní, aby si mysleli že jim uvěří i jiní. A myslím že to ani nechtějí. Důležité je, aby jim uvěřili ti, kterým je to směřováno. 
Nebo je tu ještě jedna možnost. Že už se putlerovci totálně zbláznili, a zřejmě už se z nich stali dementní lidé. Z jedné strany doufám v tu první variantu, protože by měli ještě rozum, to dementi už ne.

Žádné komentáře:

Okomentovat