pondělí 3. října 2022

Russácko jako oběť...

Rusko svolává RB OSN kvůli napadení ze strany Ukrajiny (potom co anektovalo část ukrajinského území, které si Ukrajiny dobývá zpět)
Není to zatím pravda, ale bude. Něco mi říká, že to russácko udělá. Svolá RB OSN, a bude žádat rezoluci proti Ukrajině, a žádat světové společenství o odsouzení Ukrajinské agrese proti Rusku a odsouzení Ukrajiny za rozpoutání války. Samozřejmě nevyprovokované. 
Okamžitý zásah světového společenství proti Ukrajině, odsouzení a mezinárodní soud s Ukrajinou za válečné zločiny. A budou chtít podporu a pomoc světa pro Rusko proti Ukrajinskému agresorovi. A to pomoc materiální, finanční, a i vojenskou. 
Samozřejmě zavedení izolace a sankcí na Ukrajinské vedení, na podporovatele Ukrajinského vedení, a na Ukrajinské podniky. A zároveň vyzvou ke zrušení sankcí proti Rusku, které se teď musí bránit agresorovi. A vlastně i pomoci ho porazit, protože pokud ho neporazí, tak Ukrajinský fašismus záchvátí i je (Evropu a svět). 
Nevím co z toho se skutečně stane možná všechno. Ale velká část se stane. Protože tak prostě russáci uvažují. A hlavně vystoupení v OSN budou přenášet i v russácku a tak to bude především vystoupení pro russácké diváky než zbylý svět. Tak že se to stane i když budou počítat s tím, že se jim celý svět vysměje. 
Že nic z toho co budou navrhovat se neschválí? Ale to je jim jedno, že se zase zesměšní. Pro jejich diváky doma to bude znamenat, že byli napadení a musí se bránit. A že svět jim opět nechce pomoci. A že opět musí bojovat sami proti nacismu jako za 2 sv.v. A možná že i nakonec v lidech probudí vlastenectví, a nebudou se bránit mobilizaci. 
Tak že se těšíme na další komedii v režii russácka.

Žádné komentáře:

Okomentovat