středa 31. srpna 2022

Ukrajina prý neexistovala, tak nemá právo na existenci. A co třeba Slovensko?

Když pominu fakt, že ukrajinský národ není ruský národ, že Ukrajina kdysi také byla samostatný stát i když pod jiným názvem, ale od 20st. byla už dvakrát oficiálně opět samostatná i pod dnešním názvem, a jednou (70 let) byla vedena jako autonomní území pod správou sssr, ne pod názvem Ruská ale Ukrajinská republika.
Tak že, když vám něco dám a i podepíší o tom smlouvu, ale potom si to po letech rozmyslím, přijdu a vezmu si to zpět i násilím, tak je to v pořádku, protože to přeci kdysi bylo moje? No tvl., to je myšlení debila, nebo záměrná propaganda proti Ukrajině.
Podle tohoto myšlení by mělo Maďarsko právo si vzít Slovensko a Rakousko si vzít Česko. Protože ani Rakousko ani Maďarsko, nedalo svá území Česku a Slovensku (Slovensko dokonce nikdy neexistovalo). Ti si svá území prostě vzala, za podpory vítězných mocností. To Ukrajina byla uznaná nejen sovětským svazem, ale i ruskem, potažmo celým světem. 
Tedy, než si to russácko rozmyslelo, a dar smluvně darovaný, chce zpět. Nevěřím že je to hloupost nebo neznalost dějin a práva. Nevěřím že to není jen nepochopení, a že to není myšleno zle. Ne, je to zločin na národu a státu. Je to zločin na právu a spravedlnosti. Je to zločin na lidech. Je to zločin mezinárodní. A putlerismus, stejně jako komunismus a nacismus, jeho strůjci i podporovatelé a příznivci, by měli být zakázány a potrestány.

Žádné komentáře:

Okomentovat