sobota 6. srpna 2022

K tomu budování od nějakého Cardy

K tomu budování od nějakého Cardy, se už budu opakovat: Komunisti měli na to slušný základ z předchozích etap vývoje státu, díky němu mohli co budovat. Ale promrhali co mohli, a potom byli rádi že ten bordel předali někomu jinému.

Jinak, fakt mě baví, že si podobní "Cardové" stále myslí, že před komunismem jsme tu lezli po stromech, žili v jeskyních a živili se sběrem a lovem. Komunismus tu postavil civilizaci. A po komunistech zase budeme lézt po stromech, žít v jeskyních a živit se sběrem a lovem. 👍😂. 

Asi je zbytečné jim dávat příklad západního a východního Německa, aby se nevymlouvali na rozdíl národa v jiném příkladě? Stejný národ, stejná výchozí čára, stejná historie. Západní část byla mnohem dál v budování než východní. 

No a vždy mě fascinuje výmluva, že západním pomáhal západ a východním východ. Oni si ti "Cardové" neuvědomí, že tím vlastně vyvrací to co říkají: že je. východ (komunismus) vyspělejší a bohatší a lepší než západ (kapitalismus).😂 😂😂

A s tou vzájemnou láskou (mezilidské vztahy) ...? A že tu bylo tolik soudních i mimosoudních případů mezi rodinou, příbuzenstvem, sousedy, známými? To byla ta láska a lepší vztahy mezi lidmi?

Žádné komentáře:

Okomentovat