středa 31. srpna 2022

co by se stalo, kdyby atomovku měli první Sověti.

Co by bylo, kdyby Stalin měl atomovku dřív než USA? 
Věřte že by Stalin došel až k Atlantiku a možná i do Londýna. A možná že by si troufl i na USA. Ale rozhodně, to jsem přesvědčen, minimálně by donutil USA k okamžitému odchodu z Evropy, a obsadil by celou Evropu. 
A to buď za cenu války, nebo formou zinscenovaní voleb a převratů v evropských zemí, a udělání si z nich své loutkové režimy. 
Myslím, že by zanikl Vatikán a další pidistáty, Německo by zůstalo celé, z Polska by zbyla jen nudle, kterou obsadili Němci, protože tu co obsadili Sověti, by si už nechali. 
A ani bych se nedivil, kdyby si z evropských států, udělali další sovětské republiky, zahrnuté do sovětského svazu. Minimálně z východní Evropy a tam, kam by došel vojensky. Ale to snad asi ne. 
A s pomocí Číny by pokračoval v dobývání světa. Tak oni komunisté chtěli obsadit celý svět od počátku. Někde válkou, jinde revolucí, jinde převratem. A kdyby sami vlastnili atomovku, neváhali by ani minutu. 
A je jisté, že by Sověti chtěli "osvobodit" celý svět. Od prohnilého kapitalismu. Jediné co by je zastavilo, je rychlost kterou by získali atomovku i USA. 
A myslím, že bychom měli první jadernou válku už pár let od konce války. A věřím, že russácko by dnes neexistovalo, a že by se komunismus nerozšířil po světě a netrval tak dlouho. Protože by USA nakonec vyhráli. 

Žádné komentáře:

Okomentovat