úterý 12. července 2022

Jsme divnej národ

Zvláštní. Tak podle bureše a jeho anofertu, burešova vláda nemohla za 8 let nic udělat s energiemi (elektřinou, plynem, ropou) a tím snížit závislost na russácku, a uhlídat inflaci. Ale druhým dechem viní vládu Petra Fialy, že s energiemi nic nedělá i když může, ale nechce. Nějaká schizofrenie bureše a celého anofertu, né?
Zvláštní. Tak zaměstnancům anofertu a jejich voličům nevadí, že bureš získal podvodem (tedy zlodějnou) 50 mega pro Čapí hnízdo (dotace pro agrofert se snad také dostanou před soud), přímo ze státního, tedy od nás všech. Ale vadí jim lokální korupce, kde dostane korupčník miliony ze zisku jednoho pražského podniku, tedy ne od nás všech. 
Smutná ukázka našeho necivilizovaného národa, žijícího 50 let v totalitních režimech. 
Fialova vláda podporuje prý válku. Nevím, jestli někteří jsou tak blbí, nebo je to otevřená kolaborace s russáckem? Ale není možný, aby nepoznali rozdíl mezi podporou války a pomocí v obraně. Podle mě je to jasná kolaborace. Velmi smutný fakt českého zemanismu a babišismu. 
Nebýt toho, mohl v nás komunismus skončit už nejmladší generací. Zemanismus a babišismus to uzdravování české společnosti, posunul o další generaci. Tedy o tu, která se bude rodit dnešní nejmladší generaci.
Prý, diplomaticky řešit… Souhlasím, ale... stejně tak jak se musí mluvit i z vrahem a teroristou než bude zajištěn, souzen a odsouzen. Tedy mluvit jako mluví vyjednávač se zločincem, který se brání zadržení a spravedlnosti. 
Tak že ano. Je třeba mluvit s russáckem a putlerem. Ale nenavazovat s ním diplomatické vztahy.
Na závěr dodám to, co se k českému národu hodí:
Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt.

Žádné komentáře:

Okomentovat