středa 20. července 2022

Tři řešení války s russáckem

Jsem pro zásah NATO. Proč se tak nestalo už dávno? Musíme si nejdříve uvědomit, že by to vyvolalo 3 světovou, s nedozírnými následky. S tím přijmout zásah, a říci to naším vládcům že souhlasíme. Potom se to stane. Možná. Zatím se toho bojí, protože necítí dostatečnou podporu nás všech. Dejme jim jí. A budou více aktivní.
A myslím že by stačilo udělat dvě věci. Na pozvání Ukrajiny vstup vojsk NATO a rozmístit je po celém území. A druhá věc, prohlášení generálního tajemníka NATO nebo prezidenta USA že: jaká koliv raketa vystřelená z území Ruska a jeho spojenců (aby to russák nestřílel z Běloruska, Íránu, Sýrie...), na jakoukoliv zem v Evropě (tedy nezáleží jestli je v NATO), bude považováno za útok na země NATO. Myslím že putler nemá tak velký koule, jak se chlubí. 
Zaostalí stepní národ, nevážící si lidských životů, ani svých. S takovým národem se dá těžko bojovat a jednat. Je třeba ho izolovat od světa, a nechat ho vymřít. A ono se to stane, protože nic neumí. Umí jen prodat své přírodní zdroje. Ale ty nejsou nevyčerpatelné, a až dojdou, nebo až je nikdo nebude od nich chtít, pochcípají. Proto je třeba to urychlit, a nic od nich nebrat, jako řešení tři. A asi nejpravděpodobnější a nejdéle trvající.

Žádné komentáře:

Okomentovat