sobota 16. července 2022

Jediné řešení.

Doufám že všechny plány kolem Ukrajiny jsou jasné pro všechny. Žádné vyjednávání s russáckem, žádné ústupky russácku. Jediná možná řešení jsou: vyhnání russácka z Ukrajiny, potrestání viníků od putlera přes jeho lidi, vedení russácka, armády, až do posledního vojáka, pokud se dokáže jeho zločin (to se týká vojáků, u putlera a jeho okolí je zločin jasný). A samozřejmě zaplacení všech škod, co russácko napáchalo na Ukrajině. 
Ukrajina musí získat hranice z roku 2014. Tedy včetně separatistických území luhaňska a doněcka, včetně Krymu. Doufám že to je tak nastaveno. Nebo snad západ bude podporovat russácko, nebo přestane podporovat Ukrajinu, pokud by chtěla Krym zpět? To by byla blbost, ne? Doufám že podpora Ukrajiny a izolace russácka, bude trvat do doby, než se celá Ukrajina osvobodí. Tedy do hranic před rokem 2014. A izolace russácka bude pokračovat, než vydá viníky mezinárodnímu tribunálu. 
U zaplacení škod by se izolace mohla zrušit před zaplacením, ale některé sankce by trvali dál. Přece jen by zbankrotovaný stát, by těžko něco platil. Ale trest pro russácko musí být, jinak znovu bude chtít válčit. Samo russácko, nebo někdo jiný. A samozřejmě, bude potřeba russácko zbavit jaderných zbraní. A to samé chtít po každém, kdo bude mít stejné válečné choutky. Jinak tu máme další válku znovu a znovu a znovu... 

Žádné komentáře:

Okomentovat