pátek 13. května 2022

Rusko zná své slabiny. Proto se bojí NATO.

Nacista putler je psychopat, který klidně zlikviduje svět. Akorát že na to nemá. V jaderných zbraní jsou síly vyrovnané, ale jinak je dominantní NATO, EU a západ vůbec. Ekonomicky i vojensky. A tak by svět (respektive Evropa a severní Amerika), byli sice hodně poničené, ale Rusko by neexistovalo vůbec. A myslím že to putler ví, jinak by byl agresivnější, ale raději to riskne, než by kapituloval. Prostě psychopat, kterému na životě nezáleží. 
A k těm jaderným zbraním. Vzhledem k tomu, co předvádí jeho armáda, a v jakém je stavu, bůhví v jakém stavu je má. Myslím, že mu polovina nefunguje. Z funkčních poloviny mu polovina bouchne ještě v základně nebo chvíli po odpálení, nebo nebouchne v cíli vůbec. Z té poloviny co se podaří odpálit, mu polovina doletí bůhví kam a tak mine cíl. Tedy mimo hlavní cíle. A tak mu zbyde už jen osmina, která trefí co má, aby tím oslabila nepřítele. Neříkám, že NATO bude mít vše v pořádku, ale tam bych to viděl minimálně na polovinu (doufám víc), která dosáhne cíle. A i kdyby bouchla jen polovina (doufám že víc), tak je to dvakrát tolik, co ruských bomb. 
Já jsem z šoku z celého světa, že nevyloučili Rusko z civilizovaného světa, ze všech organizací, a totálně ho neodstřihli a neizolovali od zbytku světa. A mnozí uvažují o spolupráci s Ruskem po válce. Tak z toho jsem v šoku zase já. Nacistické Rusko nesmí žít. Nacistické Rusko musí chcípnout. 
Nacistické putlerovo Rusko se prý bojí rozšiřování NATO. V to doufáme. Hrozbou tím, že si netroufnete napadnout toho, kdo bude v NATO. Tak velkou hrozbou, abyste si uvědomili, že napadnout takovou zem, bude pro vás znamenat konec existence. Tak že, jestli se opravdu bojíte, tak má členství v NATO smysl. A proto tam chce být každý, kdo má s vámi hranici, a není to váš vazal.

Žádné komentáře:

Okomentovat