pátek 13. května 2022

Půl století vymývání mozků, je znát i dnes.

Češi se umí bránit akorát hubou. I proto je teď třetina populace pro Rusko a proti Ukrajině, NATO, EU, USA. Protože oni podvědomě cítí, že je ohrožuje Rusko ne Ukrajina, EU, NATO, USA. A tak mají strach o své posrané životy, o které by případnou válkou přišli. A tak už teď, ještě v zázemí, lezou nepříteli do prdele s pomyšlením, že až Rus přijde, tak jim nic neudělá. 
("Proč by jim rusák něco dělal, když myslí jako on. A to že přijde, o tom jsou přesvědčeni, protože Rusko je ještě nezkažená země, která si lehko poradí s tak zkaženým světem, jako je ten náš. Říkali to jediná svobodná nezávislá státní média v Rusku, tak to musí být pravda.") 
Myslím že dnešní vztah k Rusku u některých jedinců, je ukázka zhoubného působení komunistické ideologie na národ. Těch 44 let (45-89) komunistického vymývání mozku, z toho 41 let intenzivního, se prostě někde ukázat musí. A k tomu si připočítejte dalších posledních 8 let (13-21), tak že, půl století v životě národa, je prostě katastrofa. Plus 6 let nacismu... Náš národ je nemocný, a bude to trvat hodně dlouho, než se uzdraví. 
První krok k nápravě, jsme udělali v říjnu 21, při parlamentních volbách. Ale ono stačilo jen cca 30 000 pro Zpřísahu nebo ČSSD, aby se jedna z nich dostali do parlamentu, a bureš by tu byl dál. Po volbách jsme vykročili k nápravě. Ale na podzim, a zvláště v lednu, se ukáže, jestli to nebyla jen náhoda. Věřím, že se Češi mění k lepšímu.  
Ale mám stejně obavy. Bureš a jeho anofert, ale i další, už teď šijou do vlády, která z 90% zdědila ten stav, který teď máme. Nebýt války a jejích důsledků, tak je to 100%. Jenže to tak lidi nevidí, a bureš a opozice, je v tom ještě utvrzuje. Tak uvidíme, jestli jsme o krůček k normalitě civilizované a demokratické společnosti, nebo nás to teprve čeká, nebo nedej bože, přide krok zpět, jako je tomu teď v Maďarsku.

Žádné komentáře:

Okomentovat