pátek 13. května 2022

Co chce Rusko, o tom mluví už 100 let.

Pokud by Ukrajina prohrála, Rusko by posílilo ve světě. Sankce by proti němu vedli jen Evropa a severní Amerika, možná Austrálie, ostatní svět ne, a tak by se Rusko brzy zpamatovalo. Protože Evropa a USA, by museli postupně sankce zavést na zbylý svět, a to není reálné. 
Proto by se zbylý svět obával Ruska, nebo by mu to bylo jedno, nebo by se jeho spojenci (hlavně Čína) přestali obávat, a otevřeně by spolupracovali. A v mezidobí mezi válkou o Evropu, by opět vznikl sovětský svaz, zatím bez Pobaltí. A přibližně za cca 5 let, by napadl Evropu. 
Záminkou by mu byla nějaká provokace, vyvolaná Ruskou pátou kolonou. A myslím, že pokud se ihned nezačne Evropa, severní Amerika, Austrálie, připravovat na válku s Ruskem. A pokud okamžitě nezačne dělat vše pro úplné odstřižení se od ruských surovin. Tak si zadělává na velmi vážný problém. 
To že rusko vede válku proti celému světu, dalo mnohokrát vědět, ale nikdo to neviděl. Já bych to z národního i celosvětového hlediska posunul klidně i na rok 1917. Protože pro rusáka jsme všichni, celý svět, nepřítel. S kterým musí válčit do úplné porážky, a do rusifikace světa. S politického by to byli pro nás roky 1917 až 1945, a potom od roku 1990.

Žádné komentáře:

Okomentovat