pátek 13. května 2022

Rusko musí být převychováno nebo zničeno.

Pár citátů, nejen k válce na Ukrajině.
Nejsilnějším spojencem zla, je mlčení dobra. 
Neozveme-li li se proti zlu, pak se nedivme, že nás zlo umlčí.
Nepoznáme-li zlo od dobra, nedivme se, že vybereme zlo. 
Nevybereme-li si dobro hned, potom se nedivme, až nám zlo naroste do obřích rozměrů. 
Nepostavíme-li se zlu hned, potom dobro na dlouhou dobu prohrálo. 
Jak určit co je zlo a co dobro. Je to jednoduché. Dobro jde vždy cestou nenásilí, pokud ho situace nedonutí jinak. Zlo jde vždy cestou násilí, pokud ho situace nedonutí jinak. 
Tady není v čem váhat. Zlo je Rus! A náznaky byly víc než jasné. A jen slepej, hluchej, a blbej, to mohl nevidět. Svatá pravda. A právě na tohle putler spoléhá, když se kasá, jak zná západ, a proto má válku vyhranou. Prostě spoléhal na slepotu, hluchotu, nezájem západu. Naštěstí se přepočítal. 
Západní společnost mu nevěřila, jako ta jeho. A to proto, že západní společnost je demokratická společnost, kde je svoboda slova, a dostupnost informací. Zato Ruská putlerova společnost, je totalitní režim, kde jsou dostupné jen ideologické propagandou upravené informace. Asi je možné chápat, že Ruská společnost, je vlastně oběť putlerova nacistického režimu. 
I my jsme žili 45 let v izolaci a propagandě. Nedivím se rusákům, který v tom žijí už 115 let, že mají názory podle státní propagandy. Oni vlastně už pravdu ani neznají. Už nežije nikdo, kdo by se s pravdou kdy setkal. A proto je třeba rusácko totálně izolovat a nechat vymřít. Nebo násilím donutit k převýchově, jako v Německu po válce. 
Rusáci jsou všichni stejní. Tedy z 90% určitě. Pamatuji si, jak se obyčejných Rusů na ulici ptali, co si myslí o stahování jejich armády z Československa. Odpovědi mě překvapili. Prý je to zrada, protože bez boje předávají své území. No tvl., jaký předávání a jaký svého, území?Oni nás a celou východní Evropu, opravdu brali jako Rusko. 
Proto Rusáky nemohu chápat, a nemohu je brát jako oběti režimu. Rusáci jsou pro mě ztracený národ, a největší hrozba pro Evropu. A budou muset bezpodmínečně projít dekomunifikací, denacifikací, deputinofikací. Ať tím, Rusko bude poraženo a obsazeno vojensky. Nebo nějakou moderní technologií, kterou nebudou moci rusáci rušit, se budou dostávat ke všem Rusům svobodné informace o pravdě. 
Do té doby je to národ, který musí být vyloučen z živočišného společenství na zemi, případně vyhlazen. Protože bude nebezpečím pro svět. 

Žádné komentáře:

Okomentovat