neděle 13. února 2022

Führer Putin chce válku.

 Putin si zřejmě myslí, že válku vyhraje, Evropa bude jeho, a on bude obdivován jako César, Alexandr veliký, Napoleon... To že tomu tak nebude, si nepřipouští. Žije totiž v bludu, ve kterém se narodil. Že Rusáci jsou nejlepší, nejsilnější, neporazitelní. Protože "SAMI BEZ POMOCI" porazili Hitlera, bez kterých (Rusáků) by Hitler vyhrál válku. 

A Rusák vyhrál pro své geniální válečnictví a skvělé zbraně, ne kvůli zimě, zaostalé infrastruktuře a velikosti území, což dohromady pomohlo vyčerpat nepřítele tak, že Rusák ho už jen dorazil. A v 2 světové pomohla i masivní pomoc spojenců, svými dodavkami materiálu, peněz, ale i druhou evropskou frontou (pro spojence to byla už třetí fronta (+Asie a Afrika). 

Akorát že Putin dosud nezaregistroval to, že v dnešní době a možnostech techniky, kdy se dá válčit i z vesmíru, jim zima, velikost území a zaostalá infrastruktura, je na hovno. A hlavně, tentokrát by byli na to sami. A pochybuji v pomoc Číny. Ta by si možná naopak šla urvat Sibiř. 

Tak že rus putin, akorát zapříčiní stovky milionů mrtvých (pokud nakonec použije jaderné zbraně), ale stejně prohraje, a historicky zkončí jako Hitler. A nejen on, ale i Rusko. Které bude rádo, když jim zbyde alespoň samotná Ruská Evropská část Ruské federace.

Ale ještě je tu druhá verze. Že si tohle uvědomuje, proto vnitřně, osobně, aby nikdo nevěděl, stáhne ocas. Ale veřejně ze sebe udělá míru tvůrce, který právě zachránil mír. Taky mě ta varianta napadla. Věřím, že je větší srab než blázen. 

A ani bych se nebál tolik jeho, ruské, armády. Když se koukneme, jaké měla "úspěchy" v bojích. Dostávala naklepáno v Afghánistánu a Čečensku. S jakou ohromnou námahou a strátami, tam bojovali. Ač měli jasnou vojenskou převahu.

Nedělejme z Rusa, nějakého heroickeho bojovníka. Rusové ve skutečnosti, neumí bojovat vůbec. Jejich boj spočívá v zavalení nepřítele svými mrtvolami, s pomocí počasí, a zaostalostí infrastruktury. Teď mě napadá, jestli ta zaostalost mimo velká města, není vlastně úmyslná?

Žádné komentáře:

Okomentovat