pátek 25. února 2022

Putin je Hitler 21 st.

Putin je Hitler 21 st., agresor a zločinec. Putin dělá přesně to co Hitler. 

1)Nejdříve uchopil neomezenou moc v zemi. Dokonce stejnou metodou. Nejdříve rozpoutal násilí (jsou nepřímé důkazy) které následně zkrotil. Tím si získal oblibu národa. 

2)Potom udělal pár reforem, které zvedli životní úroveň Rusů, a zajistil bezpečí Rusů. Čímž mu obliba stoupala. Ale nic netrvá věčně, natož přízeň národa, zvláště když reformy nefungují, nebo jsou nedostatečné, nebo potřebují novelizaci. 

3)A tak přišel další krok, tolik společný se všemi totalitními režimy. Cenzura, likvidace opozice, kriminalizace odpůrců, zfalšované (nebo zakázané) volby. A tím si zajistil moc nad státem i lidmi.

4)A mohl přistoupit na další krok, propagandu. Ve které se lidé v Rusku dozvídali, jak země pod vedením vůdce kvete, jak se nikdy neměli lépe, a jak se bez něj nikdy nebudou mít lépe ale hůře. A jestli se nemají ještě lépe, než by se mohli mít a než by si vůdce přál, tak je to kvůli židům a bolševikům. Tedy pardon, to není o hitlerovi a nacistech, tak opravuji: kvůli západu, EU, USA. (chápete paraleu)

5)cenzura mu pomohla v budování dějin Ruského národa. Tedy jak Rusové jsou nositeli a zachránci civilizace. A jak svět ještě žije díky nim. A že oni mají právo a povinnost bránit, chránit a měnit ten svět. Protože ho západ chce zničit. 

7)proto západ očernil, pošpinil, potupil, a Rusko vykreslil jako krásnou, kvetoucí, mírumilovnou zemi a národ, který nikomu neubližuje, naopak pomáhá a zachraňuje. Která se ale musí bránit útokům západu. A k tomu mu pomáhají páté kolony na tom západě. 

6)Oni válku nechtějí, ale byli k ní vyprovokováni útoky na Rusko a Rusy. Neustálými provokacemi, které přerostli v přímý útok a tak byla Rusku vyhlášena válka. A Rusko se musí tedy bránit. A hlavně musí bránit ruské občany, všude na světě. A nemůže se dívat, jak jim jinde ubližujou. 

Žádné komentáře:

Okomentovat