pátek 25. února 2022

Reakce světa musí být rychlá a jasná.

 Nejsem znalec ekonomiky, ale... Myslím že dosavadní uvalené sankce jsou nedostatečné, a führerovi Putinovi k smíchu. On získal nové území a destabilizoval Ukrajinu, ale i rozkolísal západ svou hybridní válkou. Vlastně mu stále vše vychází. 

Podle mě by ho zabolela až skutečná totální izolace. 

Tedy, vyloučení Ruska ze všech mezinárodních organizací, zákaz pořádání a účastnění jakých koliv akcí. Vyloučení z mezinárodního obchodu. Zákaz vstupu ruských občanů kamkoliv na světě. Podobné sankce uvalit na ty, kdo to poruší. Zbavit Rusko stálého členství v RB OSN, a zrušit samotné vetování stálých členů RB. 

A to vše do doby, než Rusko vrátí okupovaná území na Ukrajině a v Gruzii. 

Samozřejmě ponechat už to vyloučení Ruska jako stálého člena RB OSN a neobnovit vetování stálých členů RB OSN. 

Začínám mít obavu, že západ nechá nakonec Ukrajinu padnout, nebo jí rozdělit na dvě části s tím, že západní Ukrajina přijde o moře. Situace se vyvíjí přesně podle Hitlerova scénáře. Tedy, že bude tak jako tak válka. Protože po Ukrajinském úspěchu, Rusko půjde za dalšími úspěchy, a na řadu přijde Pobaltí a východní Evropa. Kdy se konečně svět rozhoupe k činům? Až Hitler 21st. Dobyde Ukrajinu? Bývalé sovětské republiky? Východní Evropu? Nebo Až když bude u Atlantiku? 

Je třeba novodobého Hitlera zastavit včas. Tedy, dát mu ultimátum k ukončení války, a stažení se ze všech okupovaných území na Ukrajině, jinak NATO zaútočí.

Žádné komentáře:

Okomentovat