neděle 25. dubna 2021

Není to vše pokračování jiného plánu Ruska?

 Proč s tímto blábolem, čekal prasedent týden?

Putin mu to nejdříve musel náležitě vysvětlit. A potom vymyslet plán, aby nebyl přímo odsuzující k Rusku, ale aby se ani neprozradilo, že je kolaborant a člen páté kolony. Aby tak mohlo přes něj, Rusko dál dostávat informace od nás i od spojenců.

Pan Sobotka na ČT 24, OVM. Dobře mluví a inspiroval mě, co se vlastně nyní stalo.

Zeman právě naboural dobré vztahy mezi námi a našimi spojenci. Pro spojence se tak stáváme nedůvěryhodnými a nečitelnými. V podstatě to znamená, že už jsme v dalším levlu, jak se odtrhnout od spojenců. A dál může následovat odchod z EU a NATO.

Myslím, že tímto projevem, zeman jen urychlil naše odtržení od spojenců a následný odchod z EU a NATO. Nebo to celé je jen pokračování dlouho připraveného plánu.

Čili, odkrytí teroristického činu, které mělo dva úkoly. 1) Zjistit jak dalece nás má Rusko na lopatě (žádná naše reakce) 2) prověřit reakci našich spojenců.

A pověřit svého agenta zemana, aby zpochybnil reakci vlády, a tím i důvěryhodnost našeho státu. Což by mělo za následek, že na to nebudou reagovat i spojenci. Což ukáže nejen Rusům, že si mohou dovolit víc. Ale ukázat i našim občanům, že nás spojenci, zase klidně hodí přes palubu.

Zatím konspirační teorie. Ale...?

Žádné komentáře:

Okomentovat