pondělí 26. dubna 2021

K tomu Kalouskovi

 Tedy řeknu vám, to by ten Kalousek musel být nejmocnější člověk ve státě. Co ve státě, minimálně v Evropě. Protože, aby udělal něco z toho, co se mu dává za vinu, a bůhví čeho ještě, o čem naznačujete ale nevíme o tom. A stejně by to nebylo minimálně veřejným tajemstvím, ne-li případem pro média a vyšetřování. Tak to by musel mít pod dozorem minimálně celou politickou, mediální, policejní a soudní scénu. 

Víte kolik je to lidí? To jsou desítky tisíc lidí. Tedy, mít pod palcem desítky tisíc lidí, tak aby drželi hubu, no řeknu vám, to by musel být nejmocnější a nejbohatší člověk na světě. Protože by ho to muselo stát, za těch 30 let, už hezkých pár desítek (možná stovek) miliard korun. 

A určitě se nemůžete vymlouvat na nějakou mafii, která drží při sobě, tak proto... Tím spíš by musel být stejně nejbohatší a nejmocnější člověk na světě, aby všechny udržel pod sebou. A k tomu by musel mít další tisíce jeho vlastních lidí, který by mu pomáhali tu moc udržovat, a kteréby musel platit ještě víc, než ty další. Nedokáží si představit, jak by to dokázal. 

Jinak, do této konstrukce musíte počítat s tím, že drtivá většina politiků, novinářů, kriminalistů, státních zástupců a soudců, a jejich rodin, jsou mafiáni nebo mafiánama uplácenými. A to nejen v Česku, ale v celé Evropě. Protože nevěřte tomu, že by se to nevyneslo. 

Opravdu si myslíte, že Kalousek je tak mocný a bohatý, aby si zajistil a uplatil to, že dnes by na tom nebyl minimálně v jedné kauze tak, jako babiš? Tedy, že by nevyplulo na světlo nějaké Kalouskovo "čapí hnízdo"? 

Nevěřte. Byl by na tom minimálně stejně jako babiš, ne-li hůře. A fakt nevěřte, že je v našem státě drtivá většina (a všichni už vůbec ne) novinářů, politiků, soudců, kriminalistů, státních zástupců, mafiány nebo placenými mafiány. To fakt ne. 

To je jen toužebné přání všech lidí, kteří jsou o tom přesvědčeni, protože kdyby to tak bylo, tak ten Kalousek musí dávno viset. A když nevisí, tak to je důkaz o tom, že je má všechny uplacené a má nad nimi moc. 

To že je to blbost, protože kdyby ano, tak by se určitě postaral o to, aby se to o něm už nešířilo, to už nikomu nedochází. Nikomu nedochází, že kdyby byl tak mocný a bohatý, tak by si nikdo, ani babiš, nedovolil o něm říci křivého slova. Byl by dnes prezidentem republiky. Jeho strana by vyhrávala stále volby, protože by si to zajistil. Média by o něm informovala v superlativech. 

Prostě, kdyby byl tak mocný a bohatý, a každého důležitého by tu ovládal, protože by jinak už dávno musel viset. Tak proč by tu moc nepřetavil do skutečné moci? Ti kdo z něho z jedné strany děláte největšího mafiána (protože by to musel být mafián, aby všem musel zavřít huby), tak na druhou stranu, z něj děláte jen normálního kriminálníka bez moci. V tom případě, by ale už opravdu dávno visel (seděl). 

Vlastně Kalousek a jeho údajné zločiny, jsou jen typickou ukázkou dezinformační konspirační scény.

Žádné komentáře:

Okomentovat