sobota 10. dubna 2021

Co ODS vlastně chce?

 Proboha ODS co blbnete s těmi výpady na Piráty! Sakra, to opravdu chcete pohřbít jakoukoliv šanci porazit tuhle komunisticko stbáckou vládu, podporovanou kolaborantem z hradu? 

To jako fakt, kvůli přetahování se o voliče, a snahu vyhrát volby, chcete nakonec pohřbít budoucí vládu obou koalic? Nebo si fakt myslíte, že když do voleb budete okopávat druhou koalici, a po volbách s ní půjdete do vlády, že to voličům nepřipomene oposmlouvu, nebo nad tím mávnou rukou? A to stejné se týká i druhé koalice. Myslíte si, že s vámi i přes ty útoky na ní, bude chtít s vámi do vlády? Nebo si myslíte, že dostanete od voličů minimálně 51%? 

Sakra! Ani jedno z těchto možností se nestane, pokud tedy nejste už teď připraveni jít do vlády s kým koliv, kdo s vámi do vlády bude chtít. Tedy i s burešovím ANO, komunisty, socany, okamurovím SPD.

Víte co se naopak stane? Přibude nevoličů, protože si řeknou, že to stejně nemá cenu. Že i když někdo z nich (z vás) vyhraje, tak pokud to nebude alespoň 51%, což nebude, tak stejně nesloží vládu. 

Pokud vyhrají PirátiSTAN, tak nebudou mít s kým složit vládu. Pokud vyhraje Spolu, tak nepůjdou do vlády s PirátiSTAN ale ani s ANO. Pokud vyhraje ANO, tak nepůjde do vlády ani s jednou koalicí. 

Nebo naopak. Pro moc nakonec vládu složí Spolu a ANO, protože Spolu jsou hlavně proti burešovi, ale už ne proti ANO. Tak že, bez bureše, by Spolu s ANO klidně vládu složili. 

Koalice Spolu dává najevo přehnanou sebejistotu v úspěch ve volbách, čímž ukazují hloupost. A neschopnost spolupracovat v budoucí vládě s PirátiSTAN, ale s ANO bezbureše, už spolupracovat budou. A tím ukáží nezájem na stabilitě a vývoji v naší zemi. Čímž definitivně ztratili můj hlas.

Žádné komentáře:

Okomentovat