úterý 27. dubna 2021

Není to víc škody něž užitku?

 A máme tu to, co si přál prasedent lihoš a bureš. Každá z koalic tahá za jiný provaz. Což je důkazem proto, že pokud jedna z koalic nezíská alespoň 50% hlasů, tak jsme v prdeli, a dál tu bude vládnout lihoš s burešem. Fakt, díky hoši, jak ukazujete národu, že volit vás, není cesta ven z toho hnoje, ale pokračování. Fakt díky.

Proč to děláte? Zapomněli jste co tu kolaborantská svině lihoš už napáchal? Tak vám to připomenu. 

Vzpomeňte si na roky 2013 (nerespektování výsledků voleb, sestavení vlastní vlády z nezvolených členů vlády), 2017 až 18 (neomezený čas na složení vlády pro bureše) a nový roky 2021 (předem ohlášené nerespektování výsledků voleb) a když si to spojíte, tak tu máte vládu lihoše až do konce volebního období lihoše.

Koalice Spolu, právě pohřbívá šanci na změnu. A jestli to je kvůli zvýšení preferencí, tak je to špatná cesta. Spíše ukazujete, že vláda spojením obou koalic, nebude fungovat. Tak váš krok je spíš na škodu.

Jestli chce být opozice akční, tak ať v první řadě usiluje o odvolání lihoše z funkce. A v druhé řadě pracuje na změně zákona o funkci prezidenta. A když se to podaří, potom teprve uvažovat o vyslovování nedůvěry vládě a rozpouštění parlamentu. Momentálně je to s lihošem na hradě, velmi špatná strategie.

Žádné komentáře:

Okomentovat