pondělí 23. září 2024

O charakteru národa 1

Charakter národa.
1 získali jsme republiku velmi jednoduše, bez námahy, v podstatě nám byla dána než že jsme si jí museli získat bojem.
2 po stáhnutí ocasu vlády a prezidenta nepřišel odpor a povstání po Mnichovu, protože jsme si nevážili republiky o kterou jsme se nezasloužili sami.
3 Češi ve většině kolaborovali za války s říší, čest výjimkám, hlavně že se měli celkem fajn a hlavně druzí se neměli lépe.
3 zvolili jsme si komunismus který prvních 10 let většina s nadšením podporovala, a když dopadla bída na všechny, tak jsme opět většinově kolaborovali s režimem. Hlavně že se většina měla celkem fajn a hlavně druzí se neměli lépe.
4 po počátečním nadšení a vzdoru při pražském jaru, opět většinová kolaborace národa s režimem, hlavně že se většina měla celkem fajn a hlavně druzí se neměli lépe.
5 revoluci většinově podporovali lidé né kvůli svobodě, která jim většinově nechyběla, ale kvůli pocitu že teď budou mít ten západní dostatek. 
6 né každý dosáhl na dostatek a nikdy na něj nedosáhne, což nakonec přivedlo tento národ k nespokojenosti a opět se začali ohlížet po komunistickém ráji, protože se neměli tak dobře jak se chtěli mít a co hůř, jiní se mají lépe než oni.
7 takovému národu je potom lehké mávat před očima mrkví (bohatým a slušným životem, kdy se o to někdo postará) a on za ní půjde jako oslík v té pohádce. 
8 takovému národu je lehké říci, že za to jak se mají nemůže sám, ale můžou za to židi, cikáni, černoši, mimozemšťané, migranti, Fialova vláda, EU, NATO, západní civilizace….. 
9 národu kterému leží na srdci hlavně vlastní plné břicho, těžko vysvětlíte že nejdůležitější je svoboda. 
10 národu kterému na srdci leží víc neúspěch druhých než úspěch vlastní, těžko vysvětlíte že záleží na něm, jak bude žít. 
11 takový národ zblbne velmi rychle a ani si neuvědomí že už je na tom opět špatně. 
A to se stalo našemu národu za vlád bureše a jeho agrosekty a pod dohledem kolaboranta lihoše na hradě. 

Žádné komentáře:

Okomentovat