čtvrtek 26. září 2024

Jak to bylo (je, může být) doopravdy?

Víte, nebýt tý tiskovky tak sám nevím... Ale ta první tiskovka Pirátů mě přesvědčila že lžou. 
Když je podle nich vláda ovládaná kmotry: 1 proč do ní šli? 2 proč z ní neodešli dříve? 3 proč když v ní byli a měli tak vše z blízka pod dohledem, vládu takto netepali už dříve? 4 proč s tímto obviňováním začali až teď? 5 nedodali jediný důkaz a vše opírají na domněnkách.
Protože za mě: 1 zřejmě jim to nevadilo kvůli postům ve vládě, 2 podporovali to protože zřejmě z toho něco sami měli, 3 možná že sami mají své kmotry a ty teď přišli o džob a tak se mstí, 4 proto teď potřebují zahladit stopy podezření (zloděj křičí chyťte zloděje) 5 jsou s burešem domluvení, aby začali škodit vládním stranám, a bureš se opat dostal k moci, 
Osobně se přikláním k: 
6 myslí si že jejich neúspěchy jsou spojení s vládou a tak odchází v domnění že jim narostou preference, 7 začali oficiální předvolební kampaň do parlamentu, se stejnými notami jako když začínali (proto hází na vládu a hlavně ODS jako nejsilnější demokratickou stranu špínu) 8 dělají si jen PR čisté a schopné strany. 9 proto si myslím že lžou a jen chtějí mlžit aby se zapomnělo na jejich problémy (v podstatě: za naše problémy můžou jiní).
Jestli všem co teď podporují Piráty a věří jejich verzi, nevidí v jejich jednání nic divného, tak já jo. Mě logika a kritické myšlení prostě nepustí a dává my smysl spíš těch 9 bodů jako odpověď na ty 4 otázky. A sám se přikláním hlavně až k těm posledním čtyřem, a jen doufám že v tom nebudou ty další. 
A doplním bod 10. Nic z těch obvinění vlády, hlavně ODS, není pravda a vše si Piráti vymysleli, jako zhrzená milenka přijde se znásilněním, když jí opustí milenec.

Žádné komentáře:

Okomentovat