pondělí 23. září 2024

Proč bureš podruhé?

Dobrý den. Může někdo udělat profesionální rozbor proč má burešuv anofert takovou podporu?
Není to už dávno nepolitické proti korupční hnutí, vzhledem k historii bureše a jeho sekty. Proto to nemůže být nechutí z dalších stran a hnutí. 
Není to ani zhoršením životní úrovně, vzhledem k tomu že právě za fialovy vlády vzrostli platy a důchody o minimálně třetinu. A průměrné důchody se přiblížili polovině průměrného platu. A ceny už jdou také dolu, což ukazují tržby obchodů a služeb.
Nebude to ani vyloženě špatnou vládou, vzhledem k hodnocení našeho státu v zahraničí. Tady beru že né každý je znalec a odborník, a tak to voliči nemusí vědět.
Mě osobně to tedy vychází na hloupost, zkaženost, závist, nenávist, nevzdělanost, neznalost jak funguje politika a demokracie. Ale nejsem odborník, můžete někdo odborně přijít na to: proč bureš a jeho sekta?
Možná to může být spíš tím že jsou vidět všude na sociálních sítích. Hlavně prvovoliči, co je nikdo nevede (nevysvětluje) volí ty co zná. A bureše a jeho poskoky je vidět fakt všude. Opět jsou o krok vpřed. Neměli by se pr ostatních stran konečně poučit od pr bureše a jeho sekty? Nemyslím obsah ale formu. 

Žádné komentáře:

Okomentovat