neděle 16. června 2024

Taktika burešovi sekty vyhrává

Když se ke mě občas dostalo něco od opozice ze sítí, tak mě osobně to přišlo směšný. Ale zase musím uznat že někdo hloupější nebo politicky negramotný na to může skočit nebo se mu to zdá vtipný a řekne si: to je sranda, ten je vtipný, tomu to dám ať je sranda. 🤦 Aniž by si takto uvažující neuvědomili, že tyhle lidi ale budou rozhodovat o našich životech a potom jde sranda stranou. 🤦 
Jó i kvůli tomu že se zasměje i proto že ví že to není pravda ale pobavil se, tak i kvůli tomu jsou někteří schopni volit někoho úplně špatného, protože ho pobavilo co říkal a dělal. 🤦 Takové teprve nechápu, protože ti totálně nepochopili v čem je politika. Nakonec, když Bohdalka podpořila Lihoš v prezidentských volbách, tak měla citát: a hlavně, je s ním sranda. 🤦 .
A proto si myslím, že na tohle myšlení vsadil bureš a jeho sekta. Oni na sítích, hlavně tik toku v podstatě šaškují než aby tam propagovali program. Tím lidi baví a přitahují další který se jim smějí. No ale kouzlo je v tom, aby byli čím dál víc známí čím dál více lidem, než aby propagovali svůj program. 
Samozřejmě je to zaměřeno hlavně na nevoliče, prvovoliče a lidi co se nezajímají o politiku, né na jejich skalní voliče. A ani né na voliče jiných stran a už vůbec né na voliče demokratických stran. Tam to kouzlo už nefunguje. Myslím že by taktiku burešovi sekty, měli týmy ostatních stran prostudovat, jinak je burešova sekta bude stále porážet. 

Žádné komentáře:

Okomentovat