sobota 15. června 2024

Babiše už nikdy.

Burešovi definitivně hráblo. 🤦 Chápu že chce vysát voliče všem extremistům, když už nemůže vystát voliče demokratickým stranám. Očividně si jde pro těch cca 60% voličů nevládních stran a nevoličů, protože voliči vládních stran ho volit nebudou. 
Protože je mu jasné, že vládnout s pitomiem, šlichtou, konečníkovou by nešlo a nikdo jiný kdo má možnost vstoupit do parlamentu s ním vládnout ani nechce. Proto teď loví voliče těchto extremistických stran, aby měl jednobarevnou vládu. 
Šiřme tohle video, kde nejen že plácá nesmysly, ale kde se ukazuje co je zač. Jak může kauzu Vrbětice házet na tuhle vládu, když se celá kauza od výbuchu až po objasnění týkala doby jeho dvou vlád? Dělá jako by nikdy nebyl ve vládě? Ty otázky co říkal, směřovali na něj ne na tuto vládu.
To ostatní byl také hnus. Po shlédnutí toho videa, musí být každému kdo nechce volit bureše a mít ho zpět jasno, že volba vládních stran je jediná alternativa. Volit sektu ano, spd, komunisty stačilo, zpřísahu s Turkem, je volit bureše-babiše. 
Ten člověk (Babiš) dovede naší zemi do propasti. Orbán alespoň myslí na Maďarsko a Maďary, Kaczynski myslí na Polsko a Poláky, ale Fico na Slovensku a Babiš u nás, ti myslí jen na sebe. Fico vyloženě jen na moc, Babiš na moc a na své podniky. 
Nikdy těmto dvěma nešlo o jejich zem a lidi v ní. Oběma je úplně jedno co bude s jejich zeměmi až tu nebudou. Co bude s lidmi těch zemí. Proto se oba vtrhli na extrémistickou scénu. 
Vědí že populismus a extrémismus má největší skupinu lidí. Na Slovensku extrémní názory dokázali vyhrát Ficovi volby. Babiš očividně teď vsadil také na extremistické myšlení většiny společnosti. 
Nedovolme podobný scénář jako je na Slovensku. Vzpamatujeme se a společně pojďme prorazit populismus a extrémismus. Víc se zajímejme o politiku, jen tak poznáme že dnešní populistická a extremistická opozice nemá žádná řešení. 
Zjistíme že vláda není zas tak špatná, jen musí hrát s tím co jí nadělili vlády předchozí, což jsou především vlády Babiše. A dělá co může aby to napravila. Já vím, jde to pomalu, některé kroky jsou silně nepopulární, ale bez nich by bylo ještě hůř. 
Nedovolme Orbánovo Maďarsko, Kaczynského Polsko, a už vůbec Ficovo Slovensko a Babišovo Česko. Za Fialovi vlády jsme se politicky stali opět silnou zemí na mezinárodním poli. V Evropě dokonce jedni z lídrů Evropy. 
Věřte že za Babiše by se na nás dívali skrze prsty. A to nejen v EU ale i v NATO. Protože bychom se stali nespolehlivými spojenci. A Babiš by šel ještě dál, protože voliči extrémní scény, které teď loví, by po něm chtěli odchod z EU a NATO. 
A on by je poslechl. Nejdříve by vystoupil z NATO, protože jeho podniky nejsou s NATO spojeni. A kdyby mu hrozila ztráta moci, tak i z EU, kde by sice rád zůstal kvůli svým podnikům, ale moc je moc. 
A to by byl definitivní pád naší země. A s jeho populistickými rozhodnutími, nezadržitelný pád do bídy. A do totálního krachu naší ekonomiky. A nikdo by nám nepomohl jako pomohla EU Řecku. Už bychon v EU nebyli.
Toto video ať je každému rozumnému zdviženým prstem. Pokud nechceme jít ficovou cestou Slovenska, už nikdy nesmí Babiš vládnout. Ani osobně ani v zákulisí tahat za drátky.
https://www.facebook.com/share/v/ksXchS7WKc9YgFSw/

Žádné komentáře:

Okomentovat