pondělí 11. prosince 2023

Není to dobré

Vláda 37% opozice 45%(+16% který budou dělat po ulicích bordel a pomáhat k vítězství populistů (bureš )a fašistů (pitomio))
Tak snad začnou kroky vlády fungovat, krize skončí, válka taky, a lidi se trochu uklidní. No a chtělo by to i více slyšet vládu. Zatím je více slyšet bureš a jeho politická divize anofertu, pitomio a jeho fašisté, a samozřejmě i mimoparlamentní opozice. Bohužel. 
Sakra vládo, vy opravdu nevidíte ten rozdíl když mluví někdo za vládní strany a když mluví někdo za opozici?🤦😡 
Jako příklad: v OVM, neznat politiku v ČR, nebo se nezajímat o politiku, tak za mě pan Vystrčil prohrál a burešuv poskok vyhrál. 
Jakmile jde do debaty extraliga burešova anofertu (havlíček, schillerova, dostálová, juchelka, jermanová, vondráček, mráčková, nacher), musíte být velmi dobře připravený. 
Bureše nepočítám protože on se debatám vyhýbá. Ale pokud nedostane přesné informace, tak by ani těmto jeho nejlepším koním nesahal po kolena. 
Vždyť přece musíte vědět které mají proti vám zbraně: Inflace, důchodci, reformy, neplnění vládního programu, deficitní rozpočty, ceny, platy, důchody, nastupující totalita.
Na všechny tyto hlavní zbraně musíte umět všichni odpovědět. Vyvrátit jejich lži příklady. A být více asertivní. Nesmíte se nikdo nikdy při jejich útocích (protože to má velmi daleko k normální debatě) tvářit jako malí kluci a malé holky. 
Kolikrát to vypadá, že mají pravdu, když na vládu útočí že je neschopná, nic nedělá, kašle na lidi i stát, naopak okrádá lidi a ničí stát… 
A mnoho lidí si to myslí taky. Proč slyším a čtu že neplníte nic co jste slíbili? Že můžete za krizi, inflaci, chudobu? Protože dostatečně neprezentujete svou práci, málo vysvětlujte, a hlavně: dostatečně asertivně neodrážíte útoky opozice. 
V debatách musíte vystupovat sebevědomě, okamžitě se bránit lžím a připomínat své úspěchy a jejich neúspěchy. 
A ano, ze strany voličů to chce mít více rozumu v hrsti a více pochopení. A hlavně myšlení pro budoucnost. Protože alternativa k vaší vládě tu není.

Žádné komentáře:

Okomentovat