pondělí 25. prosince 2023

vydržte naši hrdinové. a děkujeme.

Vydržte a nezlobte se na nás (představitele západu) že vám nedáváme větší podporu, a některé to dokonce chtějí úplně zarazit. Jsou to hlupáci a nic nechápou. Vydržte váš statečný boj i za nás. Ti co mají rády demokracii, svobodu, pravdu, čest, právo, ti jsou s vámi stále. A dělají co je v jejich silách, aby váš a náš společný boj se zlem, skončil našim vítězstvím nad zlem z russácka. Přeji šťastné svátky vánoční. Sláva Ukrajině ✌️🇺🇦✌️ sláva hrdinům ✌️🇺🇦✌️.
Trymaytesya i ne zlitʹsya na nas (zakhidnykh) za te, shcho my ne nadayemo vam bilʹshe pidtrymky, a deyaki navitʹ khochutʹ povnistyu yoho zakryty. Vony durni i nichoho ne rozumiyutʹ. Vytrymay sviy vidvazhnyy biy i za nas. Khto lyubytʹ demokratiyu, svobodu, pravdu, chestʹ, zakon, vony shche z vamy. I vony roblyatʹ vse vid nykh zalezhne, shchob vasha i nasha spilʹna borotʹba zi zlom zavershylasya nashoyu peremohoyu nad zlom iz Rosiyi. YA bazhayu vam shchaslyvoho Rizdva. Slava Ukrayini ✌️🇺🇦✌️ Heroyam slava ✌️🇺🇦✌️.
Тримайтеся і не зліться на нас (західних) за те, що ми не надаємо вам більше підтримки, а деякі навіть хочуть повністю його закрити. Вони дурні і нічого не розуміють. Витримай свій відважний бій і за нас. Хто любить демократію, свободу, правду, честь, закон, вони ще з вами. І вони роблять все від них залежне, щоб ваша і наша спільна боротьба зі злом завершилася нашою перемогою над злом із Росії. Я бажаю вам щасливого Різдва. Слава Україні ✌️🇺🇦✌️ Героям слава ✌️🇺🇦✌️. 

Žádné komentáře:

Okomentovat