sobota 9. prosince 2023

Světlo musí porazit tmu

Už druhé Vánoce, kdy hordy zaostalých pologramotných neandrtálců, ničí životy na Ukrajině. A Ukrajina se jim statečně brání, i když proti hordám s atomovým kyjem za zády a mnohonásobnou přesilou, to vypadalo jako ztracený boj. Nenechejme Ukrajinu na ten boj samotnou. Sama to nezvládne. 
Je to i náš boj. Je to boj civilizovaného světa, proti necivilizované zaostalé hordě pologramotných opic. Mysleme na Ukrajinské hrdiny, na všechny Ukrajince, a nadále je podporujme. Stůjme na straně civilizace. Tuto třetí světovou válku musí vyhrát dobro nad zlem a světlo nad temnotou. 
Ano, celý západ by si měl uvědomit, že na Ukrajině se bojuje za nás. A že válka na Ukrajině je regulérní třetí světová. Za té první i druhé se také neválčilo po celém světě, a považujeme je za světové války. A západ buď tuto válku vyhraje nebo prohraje, není jiná možnost. A pro civilizaci bude lepší, aby prohrálo russácko a vyhrál západ, potažmo Ukrajina, respektive civilizace nad russáckými barbary. 
Nechat prohrát Ukrajinu je stejná sviňárna jako nechat Hitlerovi Československo a neponoci Polsku. A nechápu hlavně (některé) lidi v Česku a Slovensku, že by Ukrajině klidně udělali to co vyčítají západu za Hitlera. 🤦
Sláva Ukrajině ✌️🇺🇦✌️ sláva hrdinům ✌️🇺🇦✌️
 ☠️🪦🇷🇺🪳

Žádné komentáře:

Okomentovat