sobota 20. června 2020

EU a Babiš


Opravdu si voliči babiše myslí, že EU chce babiše odstranit jen proto, jak je úspěšný? A co takovou Merkelovou? Za její vlády Německo bohatne, a má přebytkové rozpočty. Proč nechce EU odstranit jí, když je úspěšná? Kdyby opravdu chtěla EU odstraňovat úspěšné politiky, tak proč neodstraňuje tam, kde jsou vyrovnané a přebytkové rozpočty a kde země bohatnou? A není to jen Německo.
Nebo si opravdu myslí, že za tím stojí samotná Merkelová, aby odstranila konkurenta? To si fakt voliči babiše myslí, že je babiš konkurent Merkelové a samotné EU? Neměl by tedy mít babiš, jako konkurent Merkelové, také přebytkové rozpočty? A neměli bychom také bohatnout? A to tak, že bychom doháněli a předháněli ty bohaté státy EU?
To se opravdu nechcete vy, voliči a podporovatelé babiše a jeho ANOfertu, alespoň zamyslet nad tím, jestli náhodou ten babiš, opravdu není ve střetu zájmů a lhář a podvodník? A co vy, jeho zaměstnanci v ANO? Je mi jasné, že nemůžete svého zaměstnavatele odvolat. Ale výpověď mu snad můžete dát. Je mi jasné, že vám je jasné, že bez babiše nebudete ani vy. Ale jste už opravdu tak zkažení, že vám je jedno, kam nás, naší zem, váš guru zavede?
Nebo na vás má nějakou složku, kterou vás vydírá? Nebo máte spolu nějakou tajnou smlouvu, kterou se mu k něčemu zavazujete, a při porušení vás čeká zničující trest? Nebo se ukázalo, že i když jste k němu přišli, v dobré vůle něco změnit, zjistili jste, že jste přišli do mafiánské rodiny, a tak se obáváte klasické mafiánské odvety - vendety?
Nemá náhodou pravdu EU než babiš? Opravdu si všichni jmenovaní myslíte, že nám EU chce jen ublížit, nebo, nebo jste tak zkažení? Nebo vy, jeho zaměstnanci v Anofertu, se ho tak bojíte? Nerozumím tomu, proč se chováte jak se chováte.

Žádné komentáře:

Okomentovat