středa 24. června 2020

Kdo za to může?

Kdo jsou skuteční strůjci zla? Kdo skutečně přivedl bureše babiše k moci? A proč?
Ale bylo to proto, že všechna média tu jen všechno kritizovala, vše bylo špatné, dokonce někdo přišel na geniální nápad: tzv. reálná cena a reálný plat. A tak nějakou podivnou rovnicí, kdy si co koupíme za stovku, došli k tomu, že za socialismu vlastně bylo lépe. To že těch stovek dneska máme mnohem více, čímž se ten výsledek té podivné rovnice úplně obrátí, ani muk. A také jste měl z médií pocit, že dnes je životu nebezpečné jen vystrčit nos ze dveří.
A politici začali tuto "chmurnou náladu" ještě podporovat. Začali na sebe házet špínu, a přiživovat tak špatnou náladu. Proč se to tak dělo, to se možná jednou dozvíme. Je to sice jen konspirace, ale celé to vypadá jako záměr: Otrávit lidi.
No a potom přijde člověk, který to vše pojmenu, předvede se jako dobrý hospodář, mluví jako řadový člověk, vymezí se od politiky, a hlavně načrtne světlé zítřky. A co udělá český, tak lehce zmanipulovatelný národ? No uvidí světlo na konci tunelu. A toho člověka si zvolí. Tak jistě, je jednoduché teď říct, že bureše stvořili předchozí vlády. Ale musí se dodat, že jim v tom všechna média vydatně sekundovala.
Ale už nelze na ty předchozí vlády a média svést, že mohou za to, že tu je stále. Myslím, že poslední slovo mají především voliči sami. A to, že jim nevadí, že tu bureš ještě je, to už není jen mediální masáži nebo špatnou politikou předchozích vlád. Ale politickou a ekonomickou negramotností českého národa.
Tak jestli bureše předchozí politici a média, přivedli k politice, tak momentálně ho v politice drží jeho voliči a voliči zemana, komunistů a socanů, a samozřejmě i sám zeman, komunisté a socdem. Tedy, skutečnými strůjci zla a podpory bureše a jeho ANOfertu, nejsou dnešní opoziční strany, ale vládní strany, zeman a jejich voliči. A ještě některá média. Hlavně ta burešova, ale i jiná. NOVA, PRIMA, BARANDOV, a některá internetová. Naštěstí ČT už k takovým médiím nepatří.

Žádné komentáře:

Okomentovat