pondělí 22. června 2020

K voličům babiše alias bureše

Nevím jestli si voliči burešova Anofertu uvědomují, že jejich bůh spásy, právě rozjel na plný plyn, cestu k zaostávání naší ekonomiky, tím snižování životní úrovně, až k bankrotu země, po vzoru Řecka.
Protože to jen oni mohou zastavit. A to tím, že se od něj nenechají koupit. On (babiš alias bureš), si právě půjčil na jejich dárky (úplatky), kterými se bude snažit si své voliče dál uplácet.
Jenže, aby si nadále zachoval voličskou přízeň (tedy vaší voliči babiše alias bureše, a jeho ANO fertu), tak si bude muset dál půjčovat. Zadluženost bude stoupat, ale ekonomika bude upadat, protože z těch dluhů půjde drtivá většina na dárky jeho voličům, ale už ne na rozvoj a do ekonomiky.
Co se asi stane, když postupně přejde státní rozpočet celý, na platy, důchody, dávky, a dárky ve stylu, doprava zdarma. A na další odvětví, už nic nezbude? Nazývá se to mandatorní výdaje.
Kdo postaví a bude udržovat dálnice, silnice, železnice, mosty, školy, nemocnice, byty, obchody...? A kde bude výzkum, věda, kultura, sport...? To teprve bude zastavení ekonomiky, a s vážnými následky.
Budou čekat voliči babiše alias bureše, a jeho ANO fertu, a ti, kdo mu pomáhají se udržet. Tedy další vládní strany a jejich voliči a dementní kolaborant Zeman a jeho příznivci. Až se ekonomika zastaví, nebo natolik zbrzdí, že už nebude na ty mandatorní výdaje?
To vám, voliči burešova alias babišova ANO fertu, fakt otevře oči, až vaše chudoba? Opravdu je vám to jedno, dokud se máte dobře, a dokud je příslib do budoucna, že se budete mít ještě lépe? Fakt máte potřebu, to dovést až k úplnému pádu, kdy budete zase rýt držkou v zemi?
To jste opravdu mentálně postižení, dementní a  hodně zkažení hovada.

Žádné komentáře:

Okomentovat