sobota 16. března 2024

Z knihy Alexandra Nikolajevič Jakovleva rusko plné křížů.

Motto:
Co dal bolševismus světu, národům, člověku?

„Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální a duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest, mravnost, dostatek. Dokonce i víru v Boha. BOLšEVISMUS je mnohotvárné běsnění, útočný protilidský jev.“ alexandr nikolajevič jakovlev, rusko plné křížů.

„Avšak i dnes je naše paměť krátká. Plížíme se, lapáme po dechu v mazlavé, blátivé bažině, a ještě nám nedošlo, že musíme pochopit, co je hlavní příčinou našeho neštěstí: bez debolševizace Ruska nemůže být ani řeči o jeho ozdravení, obrození a připojení k světové civilizaci. Teprve až se Rusko zbaví bolševismu, může mít naději, že se vyléčí.“ To jsou závěrečná slova z knihy Alexandra Nikolajevič Jakovleva rusko plné křížů.

Epilog:
Rusko se nejen dodnes nezbavilo bolševismu, ale stalo se svým imperialismem fašistickým státem, tak jak nám to nyní předvádí na Ukrajině. 100 let v této zemi nevládnou zákony ale tajná služba. Země byla a je vystavena nesmírné lži. Stalinské zločiny jsou zamlčovány a naopak se vyzdvihuje Velká vlastenecká válka, která obyčejným občanům vrací pocit hrdinství a výjimečnosti a jsou utvrzováni v tom, že na ně opět útočí nacismus, tentokrát v podání Ukrajiny a celého Západu. Tím, že z něho udělal „válečný národ“, vrací putin Rusko do minulosti. Porážka Ukrajiny bude i porážkou západní demokracie a podpoří sen Ruska postupně ovládnout Evropu až k břehům Atlantického oceánu. 

https://www.freemag.one/2023/01/31/bolsevismus/?fbclid=IwAR32xzFUtyCamz6qdhAaWgP71RHW3scESR4NQMUNqMwYg_MuKm24utsqtiU

Žádné komentáře:

Okomentovat