sobota 16. března 2024

Další rádoby bojovník za Palestince Klus

Souhlasím. Klus je prolhaná levičáka hnida. Projev plný lží, dezinformací, nepřesností, totálně vynechaných důkazů.
Pravdou je že nikdy neexistoval stát ani národ s tím jménem Palestina a Palestinci. Vždy existovalo území Palestina a vždy v rámci jiného státu (naposledy Izrael a před ním britský mandát). Vždy na tomto území žili různé kmeny, nyní to jsou Arabové a Izraelci. Na území Palestiny (ne státu ale mezinárodním území) vznikl jen Izrael proto že Arabové odmítli svůj stát Palestinu. A dnešní stav je prostě stav po nevyprovokovanych válkách Arabů proti Izraeli. Palestinci nikdy nechtěli, nechtějí a chtít nebudou, stát Palestina podle návrhu OSN v r 1947. Ale vždy budou chtít stát Palestina bez existence Izraele. Nikdy nebudou chtít příměří s Izraelem, dokud stát Izrael nezanikne a oni nepřeberou celé území bývalé oblastí Palestina. Z těchto doložených skutečností, tedy Palestina není okupována.
A to jak probíhá teď válka v Gaze, jde na vrub Arabů nikoho jiného. Arabové bojují zbabělým a teroristickým způsobem. Samotné Araby (ženy, děti, staré a nemocné) používají jako své štíty. To arabský teroristé z Hamásu, jsou vinní za mrtvé a zničení Gazy. Jinak, lidé v Gaze a západního břehu Jordánu, nedrží jen Izraelci. Ti je samozřejmě nepouští na své území. Ale i Jordánsko a Egypt. Tedy, s životy Arabů na palestinském území, nechtějí mít nic společného i samotní Arabové v jiných arabských státech. A tak i oni mohou za mrtvé Araby z Palestiny. 
Klusovo (a dalších podporovatelů arabských teroristů) video, podtržené pro palestinskou propagandistickou mapou, jen ukazuje na klusuv antisemitismus.
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-tomas-klus-zverejnil-video-na-podporu-gazy-je-plne-faulu-40464334?fbclid=IwAR1KzXyD84546WtqHDv9tDvTiq8VpEYCPwnggsD9pjRXj4D5fUZLji018Io

Žádné komentáře:

Okomentovat